May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۳۰۵۶
۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
0
دو کشور همسایه ایران و آذربایجان به دنبال توسعه روابط تجاری 375 میلیون دلاری خود هستند.
پول‌نیوز- رایزن بازرگانی سفارت کشورمان در باکو اخیرا اعلام کرده‌ که دفتر رایزنی بازرگانی سفارت کشورمان در آذربایجان در ماه گذشته با همکاری کنفدراسیون ملی تشکل‌های کارفرمایی آذربایجان و بنیاد توسعه صادرات و سرمایه‌گذاری این کشور «آذپرومو» ، چهار هیات تجاری را به نمایشگاههای تهران اعزام کرد.

اعلام کرده است که فعالان اقتصادی حوزه صنایع و تجهیزات کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی جمهوری آذربایجان، از 29 تیر تا یکم مردادماه در نمایشگاه بین‌المللی صنایع و تجهیزات کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی تهران شرکت کردند.

ایران و آذربایجان سال 93 در حدود 379 میلیون دلار مبادلات تجاری داشتند که 357 میلیون دلار آن صادرات ایران به آذربایجان بوده‌ است. در این سال کالاهایی نظیر سیمان، سیب‌زمینی، قیر نفت، میله‌های آهنی یا فولادی، خرما، پلی‌اتیلن، سنگ خارا، وان، لوازم آشپزخانه، کفش نباتات زنده، انگور بی‌دانه، کف‌پوش، شیرینی، آلو، کفش ضد آب، بیسکویت، گرید نساجی، خیار و خیار ترشی، روده و شکمبه حیوانات، لیوان‌های نوشیدنی پایه‌دار، جوجه یک‌روزه گوشتی، پسته بدون پوست، پشم شیشه، گوجه فرنگی، سنگ مرمر، سیب‌تازه، مواد دباغی و شکلات بوده‌ است.

 آذربایجان هم توانسته‌است در این سال 22 میلیون دلار واردات کالا به ایران داشته باشد. کالاهایی نظیر چوب اره شده، کنجاله، شمش آهنف قراضه آهن، دانه گندم، سبوس، پنبه، تفاله چغندر، ماشین‌های صیقل کردن، سولفات کروم، کوره‌های صنعتی و آزمایشگاهی، قراضه و ضایعات از چدن، ظروف چدنی، مکمل کنستانتره‌ای، تخته چند‌لایه، ابزار‌های سوراخ کردن سنگ، مته، توتون و تنباکو و ابزارهای چ.بی عمده کالاهایی بودن که از این کشور به ایران صادر شده‌ است.

در سال 92، در حدود 395 میلیون دلار کالا ایرانی به آذربایجان صادر و 31 میلیون دلار کالا از این کشور به ایران صادر شده‌است. در سال 91 بیش از 429 میلیون دلار کالا به آذربایجان صادر شده‌است. در این سال 44 میلیون دلار واردات از این کشور داشته‌ایم. در سال 90 نیز واردات از آذربایجان 37 میلیون دلار و صادرات به این کشور 406 میلیون دلار بوده‌است.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: