May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۳۵۴۳
۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
0
پول‌نیوز- معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی پس از بررسی گزارش حسابرسان، در مورد چگونگی ادامه فعالیت تعاونی اعتباری ثامن‌الحجج تصمیم‌گیری خواهد کرد.

حمید تهرانفر در پاسخ به سوالی در ارتباط با مطالب نقل شده از قول یک مقام مطلع درباره موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج گفت: نکات منعکس شده از طرف یک مقام مسئول تقریبا صحیح است. تعاونی اعتباری ثامن الحجج در حال حاضر تحت حسابرسی یک موسسه حسابرسی معتبر قرار دارد که نهایتا این گزارش حسابرسی می تواند به شفافیت و ارائه تصویر دقیق از وضعیت مالی این تعاونی کمک کند.

پیش‌تر نیز وی در پاسخ به این سؤال که آیا موسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج از بانک مرکزی مجوزی دارد یا خیر گفته بود که این موسسه مجوز ندارد.

تهرانفر اوایل امسال درباره مؤسسات مالی غیرمجاز گفته بود که تعداد زیادی از آنها را شناسایی کرده‌ایم که تا پایان سال 1394 کارشناسایی آنها به اتمام می رسد و برآورد من این است که تا اواسط سال 1395 موسسه غیر مجاز نخواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرده بود که برای اینکه مردم ما بدانند چه مؤسساتی مجاز هستند ما اسامی مؤسسات مالی مجاز را در رسانه‌ها و سایت بانک مرکزی اعلام می‌کنیم. لیست بانک‌ها و مؤسسات مالی مجاز هر از گاهی به روز می‌شود.

در این رابطه کمیجانی، قائم مقام بانک مرکزی نیز گفته که برنامه چهار مرحله‌ای ساماندهی موسسات غیر مجاز طراحی شده است و طی یک سال ونیم اخیر سیاست بانک مرکزی در ارتباط با موسسات غیر مجاز وسامان دهی آنها شفاف بیان شده است.

وی درخصوص موسسه ثامن الحجج اظهار کرده که درباره این موسسه در کار گروه ویژه بانک مرکزی اقداماتی انجام شده و بناست نتایج آن به زودی اعلام شود.

طبق تعریف بانک مرکزی، مؤسسه اعتباری موسسه‌ای است که از طریق جذب سپرده‌های مجاز بانکی (به استثناء سپرده قرض الحسنه جاری)، اخذ تسهیلات و استفاده از سایر ابزارهای مالی اقدام به به تجهیز منابع کرده و این منابع را به اعطای تسهیلات اعتباری اختصاص داده یا به هر نحو دیگری به تشخیص بانک مرکزی، واسطه بین عرضه‌کنندگان و متقاضیان منابع مالی باشد.

بیشتر موسسات اعتباری بر خلاف بانک‌های خصوصی و دولتی، پیش از قانون تنظیم بازار غیر متشکل پولی مصوب سال ۱۳۸۳ و با اخذ مجوز از سایر نهادها ایجاد شده‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: