کد خبر: ۱۵۶۵۳۸
۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۸
0
این وسایل پرنده از نیروهای ایرودینامیکی برای پرواز در مسیر دلخواه کاربر استفاده می کنند. آنچه که امروز در بازار فناوری به عنوان پرنده های بدون سرنشین کوچک ارائه می شود مفهومی متفاوت با تعریف اصلی پهپاد به عنوان وسایلی برای جاسوسی، حملات انتحاری و ... را جا انداخته اند.

پول‌نیوز، سمیه علی‌اصغری -همزمان با پیشرفت فناوری و محبوب شدن ابزارک هایی مانند تلفن هوشمند و تبلت شاهد ورود یک عضو جدید به میدان هستیم که محبوبیت آن با سرعت بسیار زیادی در حال افزایش است و استفاده های متنوعی در رابطه با آن تعریف می شود.

بله از پرنده های کنترل از راه دور کوچک یا همان پهپادها می گوئیم. این وسایل پرنده از نیروهای ایرودینامیکی برای پرواز در مسیر دلخواه کاربر استفاده می کنند. آنچه که امروز در بازار فناوری به عنوان پرنده های بدون سرنشین کوچک ارائه می شود مفهومی متفاوت با تعریف اصلی پهپاد به عنوان وسایلی برای جاسوسی، حملات انتحاری و ... را جا انداخته اند.
از میان کشورهای جهان، امریکا بیشترین سرمایه گذاری در زمینه توسعه پهپادهای نظامی را انجام داده و از دهه 90 این مساله را بصورت جدی دنبال می کند اما امروز این پرنده های کوچک و البته غیرنظامی در انواع خطوط تولید از کارگاههای کوچک گرفته تا کمپانی های بزرگ تولید می شوند و بسته به استفاده دارای طراحی و مهندسی متفاوتی هستند.

در این میان شاید عجیب نباشد تولیدکنندگان چینی که از هیچ فرصتی برای حضور در فعالیت های سودآور به سادگی نمی گذرند، روی به ساخت انواع متنوع پهپاد با اهداف غیرنظامی و عرضه در بازارهای عمومی بیاورند.

به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، حوزه تولید پهپاد یکی از روشن ترین افق های حوزه تولید را دارد زیرا بازار اینگونه وسایل در شرایط کنونی و آینده بسیار پراقبال خواهد بود. از این رو تقاضای مناسب از بازارهای بین المللی زمینه را برای توسعه فعالیت های تولیدی در این بخش فراهم می کند.

در ادامه این مطلب سری به یکی از خطوط تولید پرنده های بدون سرنشین در کشور چین خواهیم زد که علاوه بر سود تضمین شده، ظرفیت اشتغال زایی مناسبی نیز دارد.
دیوار یا صفحه تنظیم دقت دوربین محصولات تولید شده
برچسب ها: پهپاد ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: