May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۷۲۶۸
۱۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۲
0
وی افزود: در بدن ما آنزیمی به نام پتاآلین وجود دارد که موجب هضم کربوهیدرات‌های اولیه می‌گردد. بنابراین آدامس‌های بدون قند موجب آسیب به دهان و دندان نمی‌شوند.
پول‌نیوز-جویدن آدامس موجب تقویت عضلات جونده می‌گردد، اما مصرف آن به صورت ناشتا توصیه نمی‌شود. بهترین زمان برای جویدن آدامس بعد از مصرف غذا است، چرا که بدن را فریب می‌دهد که گویا غذایی وارد دستگاه گوارش شده است و در نتیجه دستگاه گوارش تولید شیره بیشتری می‌کند و این موضوع به هضم غذا کمک می‌کند.

جویدن آدامس موجب تحریک دستگاه گوارش و ترشح شیره معده می‌گردد. 
 
دکتر پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو در خصوص انواع آدامس و خواص آن گفت: آدامس‌ها دو نوع هستند، یکی قند معمولی یا ساکارز که مصرف آن موجب پوسیدگی دندان می‌شود و دیگری آدامس‌‌هایی که از قندهای مصنوعی ساخته شده است و فاقد قند و شکر طبیعی هستند که قابل هضم در بدن می‌باشند. 
  
وی افزود: در بدن ما آنزیمی به نام پتاآلین وجود دارد که موجب هضم کربوهیدرات‌های اولیه می‌گردد. بنابراین آدامس‌های بدون قند موجب آسیب به دهان و دندان نمی‌شوند. 
  
فرح‌بخش در مورد تاثیر جویدن آدامس بر چاقی عنوان کرد: برخلاف تصور عامه مردم جویدن آدامس موجب چاقی نمی‌گردد و فرقی نمی‌کند آدامس معمولی یا آدامس بدون قند باشد. جویدن آدامس  موجب تحریک شیره‌های گوارش و بهبود کارکرد دستگاه گوارشی می‌شود، بنابراین جویدن آدامس موجب لاغری افراد می‌گردد. اما این لاغری محسوس نیست. 
  
وی در خصوص افرادی که باید از مصرف آدامس پرهیز کنند، تاکید کرد: افراد دیابتی هرگز نباید آدامس‌های قنددار یا معمولی را استفاده کنند، اما مصرف بدون قند آن تاثیری بر میزان قند بدن این افراد ندارد، چرا که این آدامس‌ها دارای قندهای سوبیتول یا زایبیتول از دسته قندهای الکلی هستند که میزان انرژی بخشی و قند آن بسیار ناچیز است. 
  
این متخصص تغذیه در پایان گفت: جویدن آدامس موجب تقویت عضلات جونده می‌گردد، اما مصرف آن به صورت ناشتا توصیه نمی‌شود. بهترین زمان برای جویدن آدامس بعد از مصرف غذا است، چرا که بدن را فریب می‌دهد که گویا غذایی وارد دستگاه گوارش شده است و در نتیجه دستگاه گوارش تولید شیره بیشتری می‌کند و این موضوع به هضم غذا کمک می‌کند.
برچسب ها: آدامس ، غذا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: