کد خبر: ۱۵۹۴۲۲
۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
0
پژوهش های جدید دانشمندان نشان می دهد که پروتئین های ویژه ای در شیر و غذاهای تخمیری طبیعی وجود دارند که می توانند باعث بهبود عملکرد و افزایش سلامت قلب و عروق انسان شوند.
شیر بخورید تا در مقابل بیماری های قلبی محافظت شویدپول‌نیوز- در تحقیقات انجام شده توسط تیمی مشترک از پژوهشگران دانشگاه های کره جنوبی، محققان در غذاهای آماده شده واکنش «Maillard» را به کار برده اند که یک واکنش شیمیایی بین اسیدهای آمینه و کاهش قند بوده و باعث تولید ترکیبات شیمیایی جدید با کاهش کل سرم و پائین آمدن سطح تراکم لیپو پروتئین، کلسترول و تری گلیسیرید در موش ها می شود.

بر اساس این پژوهش های جدید، پیش از این که ترکیب شمیایی فوق به موش ها داده شود، واکنش «Maillard» در آزمایشگاه انجام گرفته و با اسید لاکتیک تخمیر شد، که به گفته پژوهشگران، ممکن است نتیجه یک مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدانی باشد که ترکیب کلسترول و سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و نهایتا در بهبود سلامت قلب و عروق موثر است.

پژوهشگران این تیم تحقیقاتی همچنین اعلام کردند که واکنش سدیم کازئینیت Maillard، cMRP، cMRP تخمیر شده به وسیله مخمر لاکتوباسیلوس H9 و F- cMRP که آنها ایجاد کرده اند، نیز ممکن است در جلوگیری و یا کاهش بیماری های قلبی - عروقی نقش داشته باشد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: