پولنیوز- در تمام دنیا 3 نوع سم سفید یافت میشود که برای سلامتی انسان ضرر دارد.
یک
متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها گفت: در تمام دنیا
نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف نمک در
غذاها هستند.
سوسن پارسا افزود: استفاده بیش از حد نمک، خون را
غلیظ میکند و فشارخون را بالا میبرد که موجب سکتههای قلبی و مغزی
میشود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین
سدیم و پتاسیم میشود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود میآورد.
وی
خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم ندارد و در
نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در
تمام دنیا به کودکان قبل از 2 سالگی نمک نمیدهند این است که به طعم شوری
عادت نکنند.
پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر گفت: نمک موجود در
پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و حتی در
هنگام مصرف هم بشویند از بین نمیروند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک به
اضافه میکنیم.
این متخصص تغذیه افزود: در مواد غذایی طبیعی و
نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست حتی نمکدانها بر
روی میزهای رستورانهای دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک
در غذاها را حذف کنیم.