کد خبر: ۱۶۷۲۴۹
۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۹
0
شریعتی‌نیاسر با بیان اینکه اکنون حدود هشت درصد از آموزش عالی کشور در اختیار بخش خصوصی است، افزود: اگر دانشگاه‌های غیردولتی ما تحت نظارت دولتی قرار گیرند انگیزه آن‌ها برای توسعه بسیار بیشتر خواهد شد.
پول‌نیوز- معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مقتدرانه در پی این هستیم که سال آینده دانشگاه‌های مجری دکترا به اختیار خود در این مقطع دانشجو بگیرند.

مجتبی شریعتی‌نیاسر عصر امروز در کنگره بین‌المللی مهندسی شیمی اظهار داشت: اعتقاد ما این است که دانشگاه به‌طور مستقیم نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کند.

وی همچنین با اشاره به بازنگری دروس آموزشی دانشگاه‌ها اعلام کرد: تمام موارد درسی بازنگری شده است درحالی‌که برخی از این درس‌ها از 10 تا 30 سال پیش تغییری نکرده بودند.

این مسئول یادآور شد: بحث رتبه‌بندی دانشگاه‌های غیردولتی را انجام دادیم و امیدواریم که این طرح برای دانشگاه‌های دولتی نیز در سال جاری نهایی شود.

وی با بیان اینکه اکنون حدود هشت درصد از آموزش عالی کشور در اختیار بخش خصوصی است، افزود: اگر دانشگاه‌های غیردولتی ما تحت نظارت دولتی قرار گیرند انگیزه آن‌ها برای توسعه بسیار بیشتر خواهد شد.

شریعتی‌نیاسر اضافه کرد: رسیدن به این امر نیازمند آن است که دانشگاه‌های بخش خصوصی میدان پیدا کنند و نیز جایگاه نظارتی ما جدی‌تر شود.

وی بابیان آماری اعلام کرد: در سال تحصیلی 94-93، 2 هزار و 855 مرکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی با داشتن 4 میلیون و 800 هزار دانشجو در کشور فعالیت دارند.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در عین‌ حال با بیان اینکه آمارها نشان می‌دهد که 10 سال پیش آمار دانشجویان ما به نیمی از تعداد کنونی نیز نمی‌رسید گفت: هم‌اکنون بیش از 75 هزار نفر در دانشگاه‌های کشور عضو هیئت‌علمی هستند.

وی با بیان اینکه از دوران پس از جنگ جهانی دوم به‌عنوان عصر طلایی سوم یاد می‌کنند، اظهار داشت: این نام‌گذاری به دلیل کشف منابع نفت، گاز، کاربرد مواد و داروهای بیوشیمیایی، گسترش زیرساخت‌های سایبری و ابزارهای محاسباتی و نیز تمایل به صنایع شیمیایی بوده است.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: در سال 2013 نزدیک به 43 درصد از مهندسان شیمی در بخش سوخت مشغول بوده‌اند که این نشان از اهمیت حوزه‌های مختلف مهندسی شیمی از دید صنایع دارد.

منبع: فارس
برچسب ها: دکتری ، دانشگاه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: