May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۶۸۸۴۰
۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
0
تاکنون نزدیک به یک هزار قطعه نیروگاهی ساخت داخل شناسایی شده است که بزودی فهرست آنها به همراه نام سازندگان از طریق یک درگاه اطلاع رسانی منتشر خواهد شد.
پول‌نیوز - دبیر انجمن صنفی نیروگاه های ایران (اصنا) ساخت بیش از یک هزار قطعه نیروگاهی را «گام بزرگ صنعت برق کشور» برای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.

حسین مهریان افزود: تاکنون نزدیک به یک هزار قطعه نیروگاهی ساخت داخل شناسایی شده است که بزودی فهرست آنها به همراه نام سازندگان از طریق یک درگاه اطلاع رسانی منتشر خواهد شد.

وی این اقدام را سبب افزایش فرصت های صادراتی دانست و گفت: پس از انقلاب و در دوران جنگ تحمیلی از تحویل قطعه های نیروگاهی به ایران جلوگیری شد؛ بنابراین تولید شماری از این قطعه ها در دستور کار قرار گرفت.

دبیر انجمن صنفی نیروگاه های ایران اضافه کرد: بمباران نیروگاه ها در آن دوران نیز سبب شد نیاز به قطعه های یدکی نیروگاهی در کشور افزایش یابد که صنعت برق توانست با کمک بخش خصوصی بسیاری از این قطعه ها را بومی سازی کند.

مهریان گفت: پیش از واگذاری نیروگاه ها به بخش خصوصی بر اساس اصل 44 قانون اساسی، همه آنها با مالکیت دولت زیر نظر شرکت مادرتخصصی توانیر اداره می شد.

به گفته او، در سال 1368 انجمن صنفی نیروگاه های ایران (اصنا) متشکل از همه نیروگاه های دولتی و خصوصی کشور، راه اندازی شد و ارتباط بین دولت و بخش خصوصی را تقویت کرد.

مجمع عمومی اصنا متشکل از نمایندگان همه نیروگاه های کشور و هیات مدیره آن متشکل از 9 تا 10 نفر است که ریاست کنونی آن بر عهده «سیدمحسن افتخاری» مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نیروگاه شهید محمد منتظری اصفهان است.

اصنا همچنین دارای 12 کمیته مانند کمیته های ایمنی و بهداشت حرفه ای (اچ.اس.یی- HSE)، آموزش، ممیزی انرژی، شیمی، ارزیابی نیروگاه ها و حقوقی است.

ارزیابی صدور پروانه بهره برداری از وظیفه های این انجمن است.

شرکت مادرتخصصی توانیر برای ارزیابی شرکت ها از این انجمن به عنوان مشاور استفاده می کند. این انجمن پارسال 45 شرکت را ارزیابی و 39 مورد از آنها را تائید کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: