May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۰۵۳۱
۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۳
0
پول‌نیوز - معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب گفت: سامانه های پایش و راهبری و کنترل از راه دور تاسیسات، نقطه آغاز تحول در مدیریت و خدمات شرکت های آب و فاضلاب است که 177 شهر کشور به آن متصل می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، حمیدرضا تشیعی اظهار داشت: امروز گستردگی ناموزون بسیاری از شهرها و بویژه کلانشهرها از نظر تنوع عناصر تاسیسات آب و فاضلاب و ضرورت ارتباط کیفی و کمی عناصر سامانه ها، بر پیچیدگی های آنها افزوده است.

تشیعی تصریح کرد: ضروری است توانمندی عوامل بهره برداری برای بهبود کیفیت و کمیت خدمات در خط مقدم ارائه خدمات که همان بهره برداری است، افزایش یابد.

وی عامل دیگر پیچیده شدن خدمات بهره برداری را وضعیت کیفیت منابع آب در ایران برشمرد و گفت: توجه به روند خشکسالی و تاثیر آن بر کیفیت آب و لزوم رعایت استانداردها و محدودیت های منابع مالی موجود، این پیچیدگی ها را بیشتر می کند.

مدیریت بهینه تقاضای آب، چالش اصلی صنعت آبفا

تشیعی افزود : چالش بزرگ صنعت آب و فاضلاب که در انجمن بین المللی آب نیز بطور ویژه مطرح شده، مدیریت بهینه تقاضای آب، پول، انرژی و زمان در ارائه خدمات آب و فاضلاب است.

به گفته این مقام مسئول ، ایجاد مراکز راهبری و بهره گیری از فناوری های روز به این منظور دنبال می شود که در این مراکز پایش سامانه به صورت مداوم، دقیق و مستمر انجام می شود.

وی، مجموعه راهبری مزبور را شامل چرخه تصمیم سازی و بهره گیری در مورد اقدام ها و فرمان لازم به عوامل اجرایی و تجهیزات، کنترل و اجرای فرامین و بازخورد عملکردها ذکر کرد.

معاون آبفای کشور گفت: راهبری به شدت نیازمند فناوری اطلاعات و ارتباطات و توانمندی عوامل انسانی است تا بتوان به ارائه خدمات و بویژه پایداری ارائه خدمات در کلانشهرها پرداخت.

تشیعی تصریح کرد: استمرار در بهبود فعالیت های توسعه ای و مهندسی ارزش نیز برای ارائه خدمات پایدار ، لازم است و بهبود فعالیت های آموزشی برای توانمند سازی منابع انسانی و در نهایت بهبود فعالیت های عملکردی مراکز پایش و راهبری، راه حل فنی و سازمانی در دهه سوم فعالیت های صنعت آب و فاضلاب است.

معاون نظارت بر بهره برداری آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: انجمن بین المللی آب بر استقرار شبکه هوشمند در تاسیسات آب و فاضلاب بطور ویژه تاکید دارد؛ و این موضوع ، حساسیت ساخت مراکز یاد شده را افزایش داده است.

وی افزود: خدمات مناسبی با وجود 14 سال خشکسالی در کشور انجام شده و وقوع بیش از 500 شهر در معرض تنش آبی و حجم اپیدمی هایی که از شرق و غرب در فصل گرما کشور را تهدید می کند، ارائه شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: اینک با پیگیری های معاونت بهره برداری آب و فاضلاب کشور، 177 شهر مجهز به این سامانه شده و 445 شهر نیز در حال انجام مطالعات پیاده سازی سامانه های کنترل از راه دور هستند.

تعداد و تنوع فرایندهای اجرایی در سامانه ها و منابع غیرمتعارف تاسیسات آب مثل آب شیرین کن ها، همچنین فرایندهای متنوع در تصفیه خانه ها و تعداد مشترکان و نوع خدمات مورد تقاضا که روز به روز درحال افزایش است و گسترش بخش شهری و انتظارهای مشترکان که به دلیل سطح بهداشت، سلامت و رفاه جامعه در حال رشد است، از عوامل مؤثر در رشد روزافزون پیچیدگی های صنعت آب و فاضلاب به حساب می آید .

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: