April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۱۵۸۶
۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۴
0
سال نوی چینی روز هشتم فوریه آغاز می‌شود. بر اساس گاه‌شمار چینی، سال جدید سال میمون است که جایگزین سال بز خواهد شد.
پول‌نیوز- امسال سال میمون است. سال گذشته (۲۰۱۵) که سال بز بود در برج فلکی چینی نماد خوش‌‌‏یمنی و موفقیت بود و امسال (۲۰۱۶)، سال میمون، نشانه خلاقیت و الهام است.

میمون، نهمین حیوان از ۱۲ حیوان در بروج فلکی چینی است. با‌‌‏توجه به چرخه ۱۲ ساله، هر سال به یک حیوان مربوط می‌‌‏شود. این نشانه‌‌‏ها را می‌‌‏توان تا ۲۶۰۰ سال پیش از میلاد مسیح ردیابی کرد. برطبق افسانه‎ها، «هوانگ دی» (امپراطور زرد)، نام هر سال را در یک چرخه ۱۲ ساله، نام یکی‎از حیوانات موش، گاو نر، ببر، خرگوش، اژدها، مار، اسب، بز، میمون، خروس، سگ و خوک گذاشت.

آمادگی برای جشن «سال میمون» (+عکس)

طبق باورهای مردمان چین افراد متولد سال میمون معمولاً افرادی زیرک و شوخ‌‌‏طبع هستند و همه را به خود جذب می‌‌‏کنند. آن‌‌‏ها روشن‎فکر و با‌‌‏تجربه هستند و علاقه زیادی به دانستن دارند. این دسته افراد حافظه‌‌‏ای قوی دارند و سیاست‌‌‏مداران خوبی می‌‌‏شوند زیرا می‌‌‏توانند خود را در بدترین موقعیت‌‌‏ها محافظت کرده و از بند هر نوع گرفتاری برهاند.

تمایل آن‌‌‏ها به بازیگوشی، کنجکاوی و زیرکی باعث شده که آن‌‌‏ها در یادگیری بسیار سریع باشند. آن‌‌‏ها موقعیت‌‌‏های دشوار را دوست دارند و در حرفه خود بسیار خوب هستند.

علامت چینی میمون، 猴 hóu است. چین در ‌‌‏طول بهار و پاییز و دوران ایالات متخاصم (۷۷۰-۲۲۱ پیش‌‌‏از میلاد) به امپراطوری‌‌‏های کوچکی تقسیم شد. امپراطور ایالت شین، بعد‌‌‏از فتح دیگر ایالات، چین را یکپارچه کرد و سلسله شین (۲۲۱ تا ۲۰۶ قبل از میلاد) را در آن زمان بنیان نهاد. در آن زمان شاهزادگان مناطق امپراطوری مختلف، همه با نام 猴 hóu شناخته می‌‌‏شدند که به‌‌‏معنای مارکیز یا لرد بود. هر دو علامت (میمون و مارکیز) به یک شکل تلفظ می‌‌‏شوند.



منبع: فرادید
برچسب ها: جشن ، سال میمون ، چین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: