سر خط خبر ها
کد خبر: ۱۷۲۲۱۴
۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۵
0
در این جلسه مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری، با اشاره به شرایط پسابرجام و موقعیت فعلی کشور، گفت:پس از چندین سال، ضوابط و برآیند فعالیتها در حوزه بانکی و سرمایه گذاری به حالت عادی باز می گردد، هرچند جایگزینی شرایط در این دوره به زمان و انرژی مضاعفی نیاز دارد.
دوازدهمین جلسه کمیته مشورتی گردشگری برگزار شدپول‌نیوز- دوازدهمین جلسه کمیته مشورتی گردشگری با حضور مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری، حمید ضیایی پرور مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مدیران معاونت گردشگری و فعالان بخش خصوصی این صنعت صبح امروز 19 بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش گروه گردشگری پول‌نیوز،  در این جلسه مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری، با اشاره به شرایط پسابرجام و موقعیت فعلی کشور، گفت:پس از چندین سال، ضوابط و برآیند فعالیتها در حوزه بانکی و سرمایه گذاری به حالت عادی باز می گردد، هرچند جایگزینی شرایط در این دوره به زمان و انرژی مضاعفی نیاز دارد.

وی ادامه داد: در شرایط آغاز این دوره جدید، یکی از فعالیتهایی که بیش از پیش مورد توجه و تاکید قرار گرفته و انتظارات از آن افزایش یافته، گردشگری است که ابعاد اقتصادی و فرهنگی این صنعت مورد توجه جدی است.

رحمانی موحد اضافه کرد: دستگاههای مختلف حوزه گردشگری امروز درک مشترکی از توسعه و پیشرفت این صنعت دارند، اگرچه با نقطه مطلوب فاصله داریم اما در جهت درستی در حال حرکت هستیم.

معاون گردشگری با بیان اینکه کلام و نگاه مقام معظم رهبری در بند 50 سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی در جهت 5 برابر شدن گردشگران خروجی، سرفصل برنامه های این صنعت است، تاکید کرد: نگاه استراتژیک ما در این حوزه، جذب گردشگر خارجی است چراکه در حال حاضر گردشگران ورودی و خروجی توازن ندارند.

وی با تاکید بر اینکه باید از فرصت های پیش آمده در حوزه گردشگری بهره برداری کنیم، تصریح کرد: با توجه به تحولاتی که در عرصه های سیاسی و امنیتی و روابط بین ترکیه و روسیه رخ داده است، ما می توانیم از این فرصت برای جذب گردشگران روس استفاده کنیم.

در ادامه این جلسه رجبعلی خسروآبادی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با بیان اینکه، صنعت گردشگری در موقعیت حساس و ویژه ای قرار گرفته است، ادامه داد: در گذشته هم فرصت هایی مشابه آنچه امروز شاهد آن هستیم به وجود آمد، اما از این فرصتها استفاده نشد.

وی تصریح کرد: همگرایی میان بخش خصوصی و بخش دولتی مهمترین موضوعی است که باید به آن پرداخته شود و این دو بخش باید حول یک محور و براساس یک خط مشخص به فعالیت های خود ادامه دهند.

خسروآبادی اضافه کرد: تهیه و تدوین دستورالعمل ها و شاخص‌ها در این صنعت مو ضوع دیگری است که نباید از آن به سادگی گذشت، در حال حاضر سطح آمادگی ارائه خدمات برای پسابرجام قابل اتکا نیست و ما باید جدی تر وارد عمل شویم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران گفت: آموزش نیروی انسانی از دیگر مباحث قابل تامل است، چراکه ایجاد فضای مناسب برای حضور گردشگران تنها با آموزش نیروی انسانی متخصص و مجرب امکانپذیر خواهد بود.

ابراهیم رضایی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در این نشست با اشاره به اینکه پورتال جامع گردشگری در دست تهیه است و مراحل پایانی آن در دست انجام است، تاکید کرد: این پورتال به زودی در دسترس تمامی علاقه مندان قرار می گیرد.

رضایی ادامه داد: بیان مشکلات و ارائه راهکارهایی برای رفع موانع بی تردید، شرایط بهتری را در حوزه گردشگری فراهم می آورد.

اکبر غمخوار رئیس هیات مدیره راستین سیر، نیز در این نشست با بیان اینکه برای دستیابی به هدف موازنه گردشگر ورودی و خروجی باید زمینه حضور گردشگران خارجی را فراهم کرد، گفت: امروز با اتفاقاتی که در ترکیه، تونس و مصر رخ داده است بسیاری از گردشگران اروپایی از رفتن به این کشورها صرفنظر می کنند و این می تواند فرصت خوبی برای جذب گردشگر باشد.

وی با تاکید بر اینکه ترکیه در شرایط فعلی گردشگران آلمانی، روس و بسیاری از کشورهای اروپایی را از دست داده است، یادآور شد: ترک‌ها با توجه به شرایطی که دارند درصدد جذب گردشگران ایرانی بیشتر با استفاده از تبلیغات و ارائه بسته های ارزان قیمت سفر هستند.

غمخوار اضافه کرد: کشور ما با توجه به شرایط اقلیمی متنوع و جاذبه های بسیار زیاد در حوزه های مختلف، امکان رشد و رونق در صنعت گردشگری را دارد و باید از فرصت های پیش آمده نهایت استفاده را ببریم.

این فعال گردشگری گفت: افزایش پروازها، ایجاد فضای اقامتی مناسب و ایجاد زیرساختهای متناسب با نیاز گردشگران کشورهای هدف از جمله مهمترین مسائلی است که باید مدنظر قرار گیرد.

امامی از دیگر افراد حاضر در این نشست به نقش محوری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و گفت: تمامی برنامه ها و اقداماتی که در حوزه گردشگری انجام می شود باید با محوریت سازمان باشد.

وی ادامه داد: ما باید برای اثبات این موضوع که گردشگری در شرایط پسابرجام می تواند نقش محوری و اساسی در توسعه فرهنگی و اقتصادی جامعه داشته باشد تلاش کنیم.

همچنین محمدحسین ایمانی خوشخو رئیس انجمن علمی گردشگری با بیان اینکه، عدم وجود زیرساختهای مورد نیاز، موضوعی قابل اهمیت در حوزه گردشگری است، گفت: امروز گردشگری باید نقش اول را در شرایط پساتحریم بر عهده می داشت، چراکه اگر ما به تعامل و ارتباط دوسویه قائل هستیم، فقط گردشگری و فناوری است که می توانند این نقش را ایفا کنند، نه کشاورزی و صنعت.

وی تصریح کرد: تفکر مثبت به گردشگری باید در کشور نهادینه شود، ما شرایط خاص و ویژه ای نسبت به کشورهای همسایه داریم و گردشگران دنیا ما را با همین شرایط و مختصات پذیرفته اند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: هنر، ورزش و گردشگری سه حوزه ای هستند که سیاست در آنها نقش نداشته است هرچند امروز شاهد هستیم که برخی دولتها از گردشگری سوء استفاده می کنند که اگر این موضوع گسترش یابد، صنعت گردشگری لطمه می بیند.

رحیم یعقوب زاده رئیس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی هم در این جلسه گفت: گردشگری از جمله موضوعاتی است که باید با نگاه کلان مورد بررسی قرار گیرد و دستگاههای متولی باید عزم جدی نسبت به این صنعت داشته باشند.

وی تصریح کرد: بررسی و مطالعه تطبیقی کشورهای موفق در حوزه گردشگری از جمله موارد مهمی است که باید به آن توجه داشت.

علی رحیم پور مدیرعامل گروه هتلهای هما در ادامه این نشست همکاری و هماهنگی بین دستگاههای مرتبط با گردشگری را یک اصل غیرقابل انکار دانست و یادآور شد: گمرک، نیروی انتظامی، حمل و نقل و تمامی دستگاههایی که به نوعی با گردشگری در ارتباط هستند باید در هماهنگی کامل باشند.

وی افزود: کانون اتومبیلرانی و جهانگردی باید فعالتر از گذشته وارد عمل شود، امروز بیش از 60 درصد گردشگران اروپایی با اتومبیل‌های خود به سفر می روند و اگر این امکان برای گردشگرانی که متقاضی سفر به ایران هستند فراهم شود، گردشگران بیشتری را خواهیم داشت.

علی شادلو مدیرعامل شرکت آموزش گردشگری ارسباران در این جلسه خواستار ملی شدن صنعت گردشگری شد و تصریح کرد: گردشگری باید جدی گرفته شود.

وی تصریح کرد: موضوع تبلیغات و به ویژه معرفی جاذبه های کشور در فضای مجازی از دیگر مواردی است که در رشد و رونق گردشگری تاثیرگذار خواهد بود.

محسن اسلامی رئیس هیات مدیره انجمن موسسات آموزشی گردیگری در دوازدهمین کمیته مشورتی گردشگری گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در موضع بالای حاکمیتی و نظارتی قرار دارد و باید از این ظرفیت برای ایجاد هماهنگی بین دستگاههای مرتبط به گردشگری استفاده کند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر دستگاههای بسیاری به صورت موازی با سازمان میراث فرهنگی فعالیت می کنند، تک پنجره ای کردن فعالیت این دستگاهها می تواند حاصل و نتیجه بهتری برای صنعت گردشگری در پی داشته باشد.

اسلامی اضافه کرد: بازاریابی، تبلیغات و آموزش سه رکن اصلی در صنعت گردشگری است که باید جدی گرفته شود.

نفیسه اصغری مشاور اتاق بازرگانی ایران در کمیسیون گردشگری هم در این نشست با ارائه پیشنهادهایی برای رسیدن به اهداف استراتژیک صنعت گردشگری، گفت: ایجاد کلینیک‌های تخصصی توانمندسازی گردشگری، می تواند به عنوان یک راهکار مناسب مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: ما باید برای رشد و توسعه گردشگری به داشته های فرهنگی، تاریخی، طبیعی، زیارتی و ... تاکید و توجه داشته باشیم، البته بوم گردی از موضوعاتی است که بیش از سایر حوزه ها امروز مورد توجه و علاقه گردشگران است.

اصغری، بازاریابی در حوزه گردشگری را از دیگر موارد قابل اهمیت دانست و گفت: گردشگران امروز از خانه خود محل سفر را انتخاب و هتل رزرو می کنند بنابراین حضور در فضای مجازی و معرفی جاذبه ها، باید در اولویت قرار گیرد.

آرش نورآقایی رئیس کانون راهنمایان گردشگری هم در این جلسه با اشاره به اینکه مردم و افراد بومی و محلی در حوزه گردشگری، فعالتر عمل می کنند گفت: ما باید پشت مردم بایستیم و گردشگری را پیش ببریم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: