ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
|
49500 |
1- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و به صورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملاً از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود. 4- بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 5- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد. 6- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. 7- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. |
2 |
|
49500 |
|
3 |
|
50700 |
|
4 |
|
57600 |
علاون بر رعایت مشخصات
بسته بندی مندرج در ردیفهای 1 و 2، مرغهای بسته بنید شده می بایست فاقد: گردن،
نوک بال، شش ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور
کامل تخلیه شده باشد. |