کد خبر: ۱۷۸۴۱۶
۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲
0
وام ساخت قبلا نیز به سازندگانی که در بانک مسکن حساب و کار کرد خوبی داشتند تعلق می گرفت اما مساله مهم تر این است که این وام بسیار گران و با بهره بالا است.
عدم استقبال سازندگان از تسهیلات ساخت و سازپول‌نیوز- عضو هیئت مدیره انبوه سازان گفت: تسهیلات گرانقیمت برای ساخت ، قیمت مسکن را افزایش می دهد.

سازندگان از تسهیلات ساخت و ساز استقبال نمی کنند ایرج رهبر در گفتگوی تلفنی با خبرگزاری صدا و سیما درباره افزایش 20 میلیون تومانی وام ساخت مسکن افزود: هنوز در کشور اقدامی در جهت خروج مسکن از رکود صورت نگرفته است.

وی گفت: یکی از دلایل اصلی رکود گران تمام شدن هزینه ساخت و ساز و نبود قدرت خرید مردم است.

رهبر تاکید کرد: وام ساخت قبلا نیز به سازندگانی که در بانک مسکن حساب و کار کرد خوبی داشتند تعلق می گرفت اما مساله مهم تر این است که این وام بسیار گران و با بهره بالا است.

عضو هیئت مدیره انبوه سازان تصریح کرد: در طی 3-2 سال گذشته تسهیلات مختلفی برای رونق بازار مسکن اعلام شد از جمله وام های 60-80 و 160 میلیون تومانی تا قدرت خرید مردم بالا برود و از طرفی باید به سازنده ها هم همزمان وام پرداخت کنند تا عرضه و تقاضا به تعادل برسد.

ایرج رهبر تصریح کرد: اگر بخواهیم منابع مالی گرانقیمت با سود 22 درصد در بخش مسکن تزریق کنیم قیمت مسکن بالا می رود در صورتیکه هدف ما کاهش هزینه ساخت و تقویت قدرت خرید مردم است.

وی با اشاره به سود بالای تسهیلات وام ساخت مسکن گفت: در زمان مشارکت ساخت 3-2 سال طول می کشد تا تمام واحدها به فروش برسد و سازنده با توجه به اینکه سود تسهیلات 22 درصد باشد کمتر از سود تسهیلات بر روی یک واحد سود می کند.

وی افزود: در طرح جامع سالانه نیازمند یک میلیون واحد مسکونی هستیم اما با توجه به اینکه سالانه حدود 850 هزار ازدواج در کشور داریم ما نیازمند یک میلیون و 500 هزار واحد مسکونی هستیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: