کد خبر: ۱۸۰۲۶۴
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
0
پول‌نیوز- وزیر دارایی آلمان از مدیران فولکس واگن برای عدم چشم پوشی از پاداش با وجود کشاندن این گروه خودروسازی به مرز فروپاشی انتقاد کرد.

ولفگانگ شویبله به هفته نامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: من با مدیرانی که یک شرکت بزرگ را به یک بحران تهدیدکننده حیات تبدیل کرده اند و سپس در یک مجادله عمومی از پاداش خود دفاع می‌کنند همدردی نمی‌کنم.

فولکس واگن قصد دارد به 12 عضو سابق و کنونی هیات مدیره خود 63.24 میلیون یورو (72.44 میلیون دلار) برای سال 2015 پاداش دهد در حالیکه در همین سال بزرگترین خودروساز اروپا به دلیل هزینه‌های حقوقی و خسارتهای مربوط به تقلب در تستهای آلایندگی دیزلی متحمل ضرر سالانه شد.

این شرکت بخش کوچکی از این پاداشها را نگه خواهد داشت اما بعدا به شرط بهبود قیمت سهام فولکس واگن آن را پرداخت خواهد کرد.

پرداخت این پاداش اعتراض عمومی در آلمان و اختلاف در داخل هیات نظارت فولکس واگن را برانگیخته است.

ایالت ساکسونی سفلی که دومین سهامدار بزرگ فولکس واگن است خواستار لغو یا کاهش این پاداشها شده زیرا بزرگترین خودروساز اروپا با هزینه‌های چند میلیارد یورویی رسوایی آلایندگی روبروست.

بر اساس گزارش رویترز، یورگه بُود، یکی از اعضای سابق هیات نظارت فولکس واگن که نماینده ساکسونی سفلی بود به هفته نامه "ولت ام سونتاگ" گفت: مارتین وینترکورن، مدیرعامل سابق فولکس واگن و همکارانش باید بخشی از پاداشهایی که بواسطه کاهش هزینه از طریق تقلب دریافت کرده اند را پس دهند.

مارتین وینترکورن، مدیرعامل سابق فولکس واگن که سپتامبر گذشته پس از افشای این رسوایی بلافاصله از سمتش کناره‌گیری کرد، در مدت چند سال گذشته بالاترین دریافتی را در میان مدیران آلمانی داشته و سالانه حدود 15 میلیون یورو دریافت می‌کرد. از کل رقم 15.8 میلیون یورویی که وی در سال 2014 دریافت کرد، 13.9 میلیون یورو پاداش بود. سایر اعضای هیات مدیره همان سال پاداش‌هایی بین چهار تا هفت میلیون یورو به جیب زدند.

فولکس واگن به دلیل اختصاص 16.2 میلیارد یورو برای پوشش جریمه‌ها، شکایتها و هزینه‌های فراخوان مربوط به رسوایی آلایندگی، 1.58 میلیارد یورو ضرر در سال گذشته متحمل شد که نخستین ضرر سالانه این خودروساز از سال 1993 بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: