پول‌نیوز- محققان دانشگاه اکستر و شرکت فوم کرنو(FoAM Kernow) یک برنامه آندروید طراحی کرده‌اند که می‌تواند تلفن همراه را به یک دستگاه جامع سنجش از راه دور تبدیل کند.

این برنامه با استفاده از داده‌های جغرافیایی برای نقشه‌برداری از مناظر می‌تواند به امدادگران در انجام کمکهای بشردوستانه در مناطق فاجعه‌زده کمک کند.

این برنامه از حسگرهای آنبردی استفاده می‌کند که در حال حاضر در گوشی‌های هوشمند مدرن وجود دارند. این حسگرها شامل شتاب‌سنج، جی‌پی‌اس، قطب‌نما و دوربین هستند و داده‌های مکانی قابل استفاده فوری را در زمان معلق شدن دستگاه از یک پلت‌فرم هوایی سبک مانند پهپاد یا کایت ارائه می‌کنند.

برنامه فوق داده‌ها را جمع‌آوری کرده و به تلفن هوشمند اجازه می‌دهد تا بطور مستقل عمل کند؛ از اینرو زمانیکه در هوا به پرواز درمی‌آید، می‌تواند تصاویر را براساس مشخصات تعیین شده توسط کاربر ثبت کند.

در حال حاضر حسگرهای روی تلفن همراه به جمع‌آوری داده‌هایی در مورد کاربران و ارسال این اطلاعات به شخص سوم می‌پردازند. دانشمندان تصمیم گرفتند از این داده‌ها برای اهداف مفید مانند نقشه‌برداری استفاده کنند.

این برنامه با بسیاری از برنامه‌های کاربردی دیگر متفاوت است زیرا می‌تواند بطور زنده کدگذاری شود، به این معنی که عملکرد آن محدود نیست. این امر به کاربر اجازه می‌دهد تا آن را برای اجرای دلخواه یا تصویربرداری بر اساس معیارهای خاص برنامه‌ریزی کند.

به گفته دیو گریفیت، رئیس شرکت FoAM Kernow که این برنامه را توسعه داده این نرم‌افزار برای همه کاربران دستگاه های اندرویدی قابل دسترسی است.

جزئیات بیشتر این تحقیق در مجله PLOS ONE منتشر شده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: تلفن هوشمند ، حسگر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: