کد خبر: ۱۸۱۵۲۴
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۷
0
پول‌نیوز- یک محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان‌شمالی گفت: کود سفید عامل سفتی هندوانه و سفیدی گوجه فرنگی است.

دکتر علی دادار دارنده دکترای باغبانی در پاسخ به این سوال که چرا برخی هندوانه‌های موجود در بازار در حال حاضر ظاهری رسیده و قرمز اما میوه‌ای سفت و یا گوجه فرنگی ظاهری قرمز اما گوشتی سفید رنگ دارد، توضیح داد: عامل اصلی این امر استفاده بیش از حد کود سفید در مزارع کشاورزی است.

وی با بیان اینکه با استفاده از این کود عملکرد تولید محصول تا 40 درصد افزایش می‌یابد، افزود: این کود موجب می‌شود تا میزان تولید در واحد سطح افزایش یابد و از سوی دیگر کود سفید مانع از آن می‌شود که لیکوپن‌ها که ماده رنگی میوه هستند، ساخته شود.

این استاد دانشگاه و این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد شیروان ادامه داد: به محصولی همچون هندوانه ماده‌ای با نام اتیلن زده می‌شود که این ماده موجب می‌شود تا ظاهر میوه قرمز و رسیده شود اما گوشتی نرسیده داشته باشد. از سوی دیگر اتیلن نیز موجب پیری زود رس در انسان‌ها می‌شود.

وی اظهار کرد: استفاده بیش از حد کود سفید موجب بروز سرطان در انسان می‌شود اما از آنجایی که مردم ویتامین سی را با خوردن مواد غذایی دیگر در بدن خود تامین می‌کنند جلوی بروز این بیماری گرفته می‌شود.
منبع: ایسنا
برچسب ها: کود ، کشاورزی ، هندوانه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: