May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۱۶۲۳
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶
0
نداشتن تعامل لازم باعث می‌شود که برخی از امکانات یا استانداردها وارد کشور ما نشود و یا ضعیف‌تر باشند.
پول‌نیوز - عضو اتحادیه مخابرات، تلفن و موبایل بزرگ‌ترین عامل سرویس‌دهی ضعیف شرکت‌های خدمات پس از فروش در حوزه گوشی‌های تلفن همراه را نبود ارتباط بین شرکت‌های فعال در ایران و کمپانی‌های خارجی دانست و گفت: نداشتن تعامل لازم باعث می‌شود که برخی از امکانات یا استانداردها وارد کشور ما نشود و یا ضعیف‌تر باشند.

رامین سلطانی اظهار داشت: با رفع تحریم‌ها و با توجه به تغییر فضای سیاسی، اقتصادی و تجاری کشورمان، همگی امیدواریم تا اتفاقات بهتری در آینده نزدیک بیفتد و می‌خواهیم خودمان را بیشتر آماده کنیم تا با بازتر شدن و رفع مشکلات، فرآیند فعالیت در این زمینه سریع‌تر و کامل‌تر بشود.

وی عنوان کرد: راهکار صحیح برای خدمات پس از فروش، این است که شرکت خدمات دهنده در فروش دخالتی نداشته باشد و این امری است که اکنون در سراسر جهان مقبول افتاده و شرکت های تولید کننده نیز استقبال می کنند تا خدمات گارانتی پس از فروش را به کمپانی شخص ثالث دیگری واگذار کنند.

سلطانی افزود: بسیاری از شرکت‌ها به این مساله نگاه هزینه آفرین دارند ولی تاثیرت آن برای تولید کنندگان یک اثر بسیار قوی با تاثیر مارکتینگ و تبلیغاتی بالاست. اصولا هویت کالایی که توسط تولید کننده عرضه می‌شود با کمک سرویس و خدمات تایید می‌شود و به مشتری این اطمینان داده می‌شود که همیشه این اعتماد با وی است که در فرآیندهای دیگر استفاده و مصرف با شماست.

وی ادامه داد: بنابراین سرمایه گذار خارجی به عنوان اولین گام در زمینه آی‌تی و موبایل با حامی فعالیت می‌کند. وقتی صحبت از سرمایه گذار خارجی می‌کنم این شخص حقوقی صرفا آورنده نقدینگی نیست، بلکه بحث انتقال دانش و تخصص کافی نیز هست.

سلطانی با بیان این‌که اطلاعات زیادی توسط کمپانی‌های خارجی که در این زمینه فعالیت می‌کنند در اختیار ما قرار می‌گیرد، از تاسیس یک شرکت تخصصی ویژه با 245 نقطه پوشش محصول در کشور به‌عنوان حامی مشتریان در زمینه سرویس و خدمات گوشی تلفن همراه خبر داد و گفت: این اولین شرکتی است که در زمینه موبایل و آی‌تی است که با سرمایه خارجی کار می‌کند و امیدواریم با انتقال تخصص، دانش و تجربه خارجی به ایران، فرصت های شغلی بیشتری را در کشورمان ایجاد کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: