May 2024 08 / چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۲۷۵۷
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴
0
ویار قابل درمان و کنترل است و در بیشتر مواقع تا هفته 16 بارداری شیوع دارد و سپس رو به بهبودی پیش می‌رود. جهت کنترل اختلالات الکترولیتی، سرم‌تراپی برای مادر باردار انجام می‌شود و با توجه به کمبود ویتامین B1 در این شرایط، تجویز این ویتامین ضروری است.
پول‌نیوز- یک متخصص زنان و زایمان با بیان علل ایجاد ویار بارداری گفت: جنین دختر ریسک ویار در زنان را 1.5 برابر افزایش می‌دهد.

دکتر مهین نجفیان اظهار کرد: به تهوع و استفراغ شدید در زنان باردار که موجب کاهش وزن و اختلالات الکترولیتی بدن مادر می‌شود، ویار بارداری می‌گویند. در بیشتر زنان باردار تا هفته 16 بارداری، تهوع و استفراغ خفیف شایع است، اما ویار(استفراغ شدید) به دنبال برخی عوامل ایجاد می‌شود که لازم است مادران باردار این عوامل را به خوبی بشناسند.

وی ادامه داد: از علل ایجادکننده ویار بارداری می‌توان به بالا رفتن سطح هورمون‌های بدن طی بارداری اشاره کرد؛ اختلالات تیروئیدی، دیابت بارداری، اختلالات گوارشی، حاملگی مولار، برخی رژیم‌های شدید غذایی و آسم و آلرژی نیز در ایجاد آن موثرند.

متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز با اشاره به لزوم درمان ویار بارداری، اظهار کرد: احتمالا برخی نژادها و خانواده‌ها استعداد بیشتری برای ابتلا به این حالت را دارند. در حاملگی مولار، چندقلویی و مادران باردار با سابقه بیماری گوارشی و بیماری تیروئیدی، ویار بارداری و استفراغ شدید بیشتر مشاهده می‌شود.

نجفیان با بیان این‌که جنین دختر ریسک ویار در زنان را 1.5 برابر افزایش می‌دهد، افزود: این اختلال قابل درمان و کنترل است و در بیشتر مواقع تا هفته 16 بارداری شیوع دارد و سپس رو به بهبودی پیش می‌رود. جهت کنترل اختلالات الکترولیتی، سرم‌تراپی برای مادر باردار انجام می‌شود و با توجه به کمبود ویتامین B1 در این شرایط، تجویز این ویتامین ضروری است.

وی گفت: در موارد خفیف‌تر، حمایت تغذیه‌ای شامل استفاده از زنجبیل و داروهای ضداستفراغ سبب بهبود استفراغ بیمار می‌شود.

این متخصص زنان و زایمان گفت: بیمارانی که به درمان سرپایی پاسخ ندادند، به بستری در بیمارستان و سرم‌تراپی و دریافت ویتامین B1 به همراه داروهای ضد استفراغ تزریقی نیاز دارند. انجام سونوگرافی جهت تشخیص حاملگی مولار به عنوان یکی از علل ویار بارداری، ضرورت دارد.
منبع: ایسنا
برچسب ها: بارداری ، ویار ، درمان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: