کد خبر: ۱۸۲۹۸۲
۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹
0
دولت آمریکامی‌خواهد بر روی ورقه های سرد فولادی که از چین برای ساخت خودرو و کانتینر استفاده می شود ، نزدیک به 500 درصد افزایش تعرفه اعمال کند.
پول‌نیوز - چین به شدت به وضع تعرفه سنگین از سوی دولت آمریکا بر واردات فولاد و ورقه های فولادی از این کشور اعتراض کرد.

به گزارش ایرنا، دولت آمریکا تصمیم گرفته است بر روی ورقه های سرد فولادی که از چین برای ساخت خودرو و کانتینر استفاده می شود ، نزدیک به 500 درصد افزایش تعرفه اعمال کند.

این در شرایطی است که برای واردات این محصولات فولادی مشابه از ژاپن تعرفه ای در حدود 70 درصد اعمال کرده است.

از دیدگاه آمریکا، دولت چین با در نظر گرفتن یارانه ها و امدادرسانی های مالی به صنایع فولادی موجب شده است تا تولید این محصول بسیار ارزان تمام شود.

گزارش ها حاکی است که برخی از کارخانه های فولادی در انگلستان به دلیل اینکه چین فولاد ارزان به آنجا صادر می کند، ‌تعطیل شده اند.

وزارت بازرگانی چین روز شنبه با انتشار بیانیه ای اعتراضی در تارنمای خود اعمال تعرفه 522 درصدی بر روی ورقه های فولادی چین را به شدت نگران کننده و نادرست توصیف کرد.

بیانیه می افزاید که ما هر اقدامی در صنعت فولاد انجام می دهیم مطابق با ساختارهای موجود و ضوابط سازمان تجارت جهانی است.

آمریکا می گوید چین یارانه های غیرعادلانه ای در اختیار تولیدکنندگان فولاد قرار می دهد تا قدرت آنها را برای صادرات افزایش دهد.

چین بیشتر از 273 میلیون دلار از این ورقه های فولادی را در سال گذشته میلادی در آمریکا فروخت اما حالا تعرفه ها پنج برابر شده است.

وزارت بازرگانی چین اعلام کرده است که آمریکا هم از بررسی و پیگیری منازعات خودداری کرده و هم مقررات سازمان تجارت جهانی را زیرپا گذاشته است و چین امیدوار است این اقدامات نادرست را اصلاح کرده و فورا این تعرفه سنگین را لغو کند.

برچسب ها: تعرفه سنگین ، فولاد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: