May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۳۵۵۹
۰۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۱۶
0
پول‌نیوز- مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: سوسیس کالباس هایی که در واحدهای غیر رسمی و زیرپله ای تولید می شوند به جای گوشت مرغ از بافت های غیر مجاز استفاده می کنند.

دکتر حسین رستگار در مصاحبه ای افزود: مشاهده می شود که برخی تولیدی های سوسیس و کالباس از بافت هایی نظیر پوست، پا و تاج خروس به جای گوشت مرغ استفاده می کنند.

وی گفت: این مراکز اغلب عرضه غیر رسمی دارند و بخاطر قیمت پایین، اغلب فست فودها مشتری آنها هستند.

رستگار گفت: مشتری در هنگام مصرف فست فود از نام کارخانه تولید کننده سوسیس کالباس اطلاعی ندارد و کیفیت را نمی تواند تشخیص دهد.

وی با اشاره به دشواری تشخیص منشا تولید این محصولات افزود: پیدا کردن ادرس تولیدی های غیر رسمی، کار سختی است و نیاز به همکاری نهادهای دیگر دارد، توصیه می کنیم مردم هنگام خرید سوسیس کالباس به نام تجاری کارخانه و دارا بودن برچسب سازمان غذا و دارو توجه کنند.
برچسب ها: خروس ، کالباس ، سوسیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: