کد خبر: ۱۸۴۵۱۶
۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۴
۲
یحیی آل اسحاق این منطقه دروازه ای برای نقل و انتقالات و یک شبکه بزرگ اقتصادی برای واردات و صادرات کالاها، خدمات، فناوری و انرژی محسوب می شود.
بندر چابهار احیا کننده جاده ابریشم آبیپول‌نیوز-کارشناسان معتقدند که موقعیت استراتژیک بندر چابهار می تواند همچون یک دروازه ارتباطی بین کشورهای آسیای میانه و ایران باشد.

یحیی آل اسحاق عضو اتاق بازرگانی تهران و رئیس اتاق مشترک ایران و عراق در خصوص نقش استراتژیک بندر چابهار گفت: این منطقه دروازه ای برای نقل و انتقالات و یک شبکه بزرگ اقتصادی برای واردات و صادرات کالاها، خدمات، فناوری و انرژی محسوب می شود.

وی تصریح کرد: ‌منطقه چابهارکریدور ارتباطی بین ایران با افغانستان، هندوستان و کشورهای آسیای میانه است و این شبکه ارتباطی صرفا نباید به واردات از این کشورها محدود شود.

آل اسحاق در خصوص وضعیت زیرساخت های این منطقه اظهار داشت: هرچند در طول سال‌های گذشته اقدامات مثبتی در راستای توسعه و پیشرفت بندر چابهار صورت گرفته اما هنوز مسائل زیرساختی مانند ارتباط با نقاط مرکزی کشور از مشکلات آن محسوب می شود.

 منطقه آزاد چابهار فرصت برقراری ارتباط با بازار جهانی

رجبعلی صادقی مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت در خصوص اهمیت ایجاد منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: تجهیز زیر ساخت های مناطق مرزی میتواند به افزایش صادرات کشور کمک کند که با ارائه تسهیلات این امر محقق خواهد شد.

وی افزود: لازمه تداوم تولید و رشد اقتصادی صادرات است و تولید کنندگان می توانند از امتیازات مناطق آزاد برای صادرات بهره کافی را ببرند و ارتباطات بین المللی خود را تقویت کند و با صادرات زمینه رقابت با تولیدکنندگان خارجی را در بازار جهانی فراهم کنند.

صادقی همچنین تصریح کرد: منطقه آزاد چابهار زیر ساختی است که دولت فراهم کرده تا تولیدکنندگان در کنار ارتقای کیفیت محصولات، کاهش قیمت تمام شده و حضور در بازارهای جهانی بتوانند از این موقعیت بهره کافی را ببرند.

وی در مورد دلایل ایجاد مناطق آزاد اذعان داشت: چون مناطق آزاد به آب های بین المللی دسترسی دارند بهترین و سهل ترین راه برای برقراری ارتباط با دیگر کشورها هستند که از طریق این مناطق نیز می توان به صادرات کشور رونق بخشید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۲
نظرات بینندگان
ناشناس
France
12:03 - 1395/03/13
خالی بندی
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
21:09 - 1395/03/14
به همين خيال باشيد
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: