April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
پول‌نیوز- مشترکان تلفن همراه بسته به اپراتور ارائه‌دهنده خدمات و نوع سیم‌کارت خود در کشورهای متعددی از خدمات رومینگ بهره‌مند خواهند بود اما تعداد و پراکندگی این کشورها براساس شاخص‌های اشاره شده متفاوت است.
تلفن همراه

براساس آمارهایی که به تازگی منتشر شده اپراتور اول ارتباطی کشور در حوزه رومینگ بین الملل برای سیم‌کارت‌های دائمی خود با ۱۱۴ کشور و در حوزه سیم‌کارت‌های اعتباری با ۳۲ کشور رومینگ دارد.

طبق آمارهایی که خرداد ماه سال جاری منتشر شده، شرکت ارتباطات سیار در عین حال با ۲۷۲ اپراتور خارجی برای سیم‌کارت‌های دائمی و با ۵۴ اپراتور برای سیم‌کارت‌های اعتباری قرارداد ارائه خدمات رومینگ دارد.

اما اپراتور دوم ارتباطی یا ایرانسل علاوه بر سیم‌کارت‌های دائمی و همراه خود در حوزه سیم‌کارت‌های دیتا نیز با کشورهای مختلفی به عقد قرار‌داد و امضای تفاهم‌نامه پرداخته است.

براین اساس ایرانسل در زمینه‌ی سیم‌کارت‌های دائمی با ۱۶۴ کشور، در خصوص سیم‌کارت‌های اعتباری با ۸۱ کشور و در ارتباط با سیم‌کارت‌های دیتا با ۱۲۵ کشور جهان همکاری در زمینه رومینگ دارد، اما اگر براساس تعداد اپراتورها در نظر گرفته شود ایرانسل برای سیم‌کارت‌های دائمی خود با ۴۲۱ اپراتور دنیا قرار‌داد ارائه‌ی خدمات رومینگ به امضاء رسانده است.

همچنین در ارتباط با سیم‌کارت‌های اعتباری این شرکت با ۱۳۹ اپراتور دنیا قرار‌داد ارائه خدمات رومینگ دارد که این رقم در حوزه سیم‌کارت‌های دیتا به ۳۱۷ اپراتور خارجی می‌رسد.

اپراتور سوم یا رایتل نیز طی سال‌هایی که از فعالیت‌اش می‌گذرد، موفق به عقد قرار‌داد رومینگ با ۵۰ کشور در حوزه سیم‌کارت‌های دائمی و با ۵۳ کشور در حوزه سیم‌کارت‌های اعتباری شده است. البته اگر تعداد اپراتورها را در نظر بگیریم، رایتل با ۶۸ اپراتور دنیا برای ارائه‌ی خدمات رومینگ به سیم‌کارت‌های دائمی خود قرار‌داد بسته و تعداد این اپراتورها در عرصه سیم‌کارت‌های اعتباری به ۷۴ اپراتور می‌رسد.

امکان استفاده از تلفن همراه برای ارسال یا دریافت صوت، دیتا وپیامک هنگام مسافرت به خارج از محدوده جغرافیایی تحت پوشش شبکه اپراتور کشور مبدا، با استفاده از شبکه های تلفن همراه کشور مقصد را سرویس رومینگ بین الملل می گویند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: