کد خبر: ۱۸۹۰۳۶
۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۶
0
پول‌نیوز -متخصصان سلامت هشدار دادند که مصرف زیاد گوشت قرمز ممکن است به کلیه‌ها آسیب برساند.

نتایج یک مطالعه بزرگ در سنگاپور نشان می‌دهد که خوردن گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر برای حتی یک وعده در روز، می‌تواند این خطر را کاهش دهد.

متخصصان سلامت در این مطالعه هشدار داده‌اند که خوردن گوشت قرمز به ویژه گوشت خوک ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می‌شود. همچنین مطالعات فوق آشکار ساخت که این ارتباط "وابسته به مقدار مصرف" است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر می‌شود.

به گزارش یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی می‌ماند.

دکتر "وون پوای کو" استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی "Duke – Nus" در سنگاپور تاکید کرد که اگرچه مصرف پروتئین برای بدن ضروری است اما بر اساس این مطالعه، هم مبتلایان به نارسایی کلیه و هم افراد سالم که به سلامت کلیه‌های خود اهمیت می‌دهند باید در وعده‌های غذایی خود جایی هم برای پروتئین‌های گیاهی باز کنند.
منبع: ایسنا
برچسب ها: گوشت قرمز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: