May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۹۵۴۵
۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
0
محققان مصرف ماهی و گوشت مرغ و ماکیان را جایگزین های بهتر گوشت قرمز می دانند.
گوشت قرمز نارسایی کلیه را افزایش میدهدپول‌نیوز- به گفته محققان سنگاپوری، خوردن گوشت قرمز موجب افزایش احتمال بروز نارسایی کلیه ها می شود.

مصرف گوشت قرمز، بخصوص گوشت خوک، ارتباط قوی ای با افزایش ریسک بیماری های مجاری ادرار، بویژه از بین رفتن عملکرد عادی کلیه ها، دارد.

همچنین محققان عنوان می کنند که این ارتباط با میزان مصرف هم مرتبط است، یعنی هر چقدر مصرف گوشت بیشتر باشد، ریسک این خطر نیز بیشتر می شود.

دکتر وون پیوای کوه، عضو تیم تحقیق از دانشکده پزشکی دانشگاه دوک سنگاپور، در این باره می گوید: «یافته های ما بیانگر این موضوع است که بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه یا افراد نگران سلامت کلیه های خود باید مصرف پروتئین مصرفی شان را حفظ نمایند، اما باید از منابع پروتئین گیاهی نیز استفاده کنند.»

محققان مصرف ماهی و گوشت مرغ و ماکیان را جایگزین های بهتر گوشت قرمز می دانند.

سال گذشته، سازمان بهداشت جهانی در مورد ارتباط بین گوشت قرمز و ابتلا به سرطان هشدار داده بود.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: