May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۹۸۱۴
۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۲
0
وی افزود: همچنین در نقاطی از کشور مشکلات یخبندان، در مناطقی از کشور مشکلات و بحث حملات سولفاته و در پالایشگاه ها نیز حملات اسیدی وجود دارد و با توجه به شرایط مختلف آب و هوایی مختلف در کشور استفاده از بتن های متناسب با شرایط محیطی با توجه به عمر مفید باید مورد نظر مهندسان باشد.
 پول‌نیوز-معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه استفاده از بتن در صنعت ساختمان نسبت به فولاد آلایندگی کمتری دارد، از برنامه این وزارتخانه برای تولید بتن های سازگار با محیط زیست خبر داد.

محمد شکرچی زاده با اشاره به تعهد ایران برای کاهش گازهای گلخانه ای در اجلاس پاریس تا سال 2025 و چگونگی استفاده از سیمان و بهره برداری از آن بر اساس آنکه گفته می شود در افزایش گازهای گلخانه ای موثر است، گفت: عمده بخش بتن که این گاز را تولید می کند، سیمان است که به طور تقریبی هم وزن سیمان گازهای گلخانه ای ایجاد می شود.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به مقایسه تولید گازهای گلخانه ای در تولید و بهره برداری از بتن و فولاد با یکدیگر گفت: وقتی تولید بتن و تولید سیمان را با یکدیگر در اثری که بر افزایش گازهای گلخانه ای دارند مقایسه می کنیم، می بینیم با توجه به مصرف بالای انر ژی در تولید فولاد، استفاده از بتن به صرفه تر و برای محیط زیست مناسب تر است.

وی افزود: به عنوان مثال اگر تولید و ظرفیت خمشی تیر بتنی و تیر سیمانی را با هم مقایسه کنیم، به این نتیجه می رسیم که در مجموع انرژی های مصرف شده برای بتن قابل دفاع تر است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: گرچه باید عمر مفید و دوام را مورد توجه قرار داد اما باید بر این نکته نیز تاکید کرد که بتنی تولید شود که متناسب با شرایط محیطی باشد.

شکرچی زاده گفت: بررسی ها نشان می دهد سازه هایی که ساختارش متفاوت با بتن است، به دلیل مصرف بالای انرژی در تولید گازهای گلخانه ای نقش زیادی دارند و مراحل تولید بتن نسبت به دیگر سازه ها دوستداری و سازگاری بیشتری با محیط زیست دارد.

وی تاکید کرد: در تولید و استفاده از بتن، وظیفه مهندسان این است که به نحوی عمل کنند تا بتوانند دوستداری محیط زیست را افزایش دهند و بتن های سازگار با محیط های آب و هوایی را تولید کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه شرایط آب و هوایی در ایران گوناگون است و باید حتما مدنظر مهندسان قرار گیرد، گفت: ما در حاشیه های شمال خلیج فارس مشکل خوردگی را سازه های بتنی را داریم.

وی افزود: همچنین در نقاطی از کشور مشکلات یخبندان، در مناطقی از کشور مشکلات و بحث حملات سولفاته و در پالایشگاه ها نیز حملات اسیدی وجود دارد و با توجه به شرایط مختلف آب و هوایی مختلف در کشور استفاده از بتن های متناسب با شرایط محیطی با توجه به عمر مفید باید مورد نظر مهندسان باشد.

وی رعایت نشدن نکات لازم در شرایط مختلف آب و هوایی را از مشکلات عمده در کاهش عمر مفید سازه های بتنی عنوان کرد و گفت: مشکل این است که برای نمونه در خلیج فارس سازه هایی اجرا می شوند که حتی قبل از بهره برداری، ناچار به تخریب و یا تعمیر آنها هستیم و اینها مسائلی هستند که می توان با دوره های آموزشی و افزایش سطح دانش دست اندرکاران به نقاط مطلوب نزدیک تر شوند.

به گزارش ایرنا، حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی پیش تر و پس از تصویب افزایش قیمت 17 درصدی سیمان از تحریک تقاضا و دیپلماسی مصرف سیمان خبر داد و راهکارهای وزارت راه و شهرسازی را برای استفاده از بتن در پروژه های عمرانی و حمایت مالی از سازندگان را با ایجاد لیزینگ سیمان از راهکارهای موجود عنوان کرد.

استفاده از سازه های بتنی و سیمان از برنامه های وزارت راه و شهرسازی در دوره جدید است.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: