May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۰۰۳۹
۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
0
نرخ سود تسهیلات اعطایی صادراتی ریالی از محل منابع بانک در قالب عقود غیر مشارکتی و مشارکتی برای تسهیلات سرمایه در گردش پرداختی به مشتریان حداکثر 18 درصد خواهد بود.
سود 16 تا 18 درصدی بانک توسعه صادراتپول‌نیوز- نرخ سود تسهیلات عقود غیرمشارکتی و نرخ سود مورد انتظار عقود مشارکتی بانک توسعه صادرات حداقل 16 و حداکثر معادل ۱۸ درصد اعلام شد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، نرخ سود تسهیلات اعطایی صادراتی ریالی از محل منابع بانک در قالب عقود غیر مشارکتی و مشارکتی برای تسهیلات سرمایه در گردش پرداختی به مشتریان حداکثر 18 درصد خواهد بود.

چنانچه تسهیلات گیرندگان دارای شرایطی از جمله صادرکننده نمونه کشوری و استانی همان سال (بنابر آخرین لیست اعلامی)، دارای رتبه اعتباریA ،AA وAAA ، اعضای VIPباشگاه مشتریان یا عضو بانکداری شرکتی بانک، داشتن میانگین وزنی مطلوب، ارائه کنندگان ضمانت نامه صندوق ضمانت صادرات ایران و یا وثیقه نوع یک با پوشش کامل اصل و سود باشند، مشمول اعمال تخفیف از نیم درصد تا دو درصد خواهند بود.

به هر حال نرخ سود محاسبه شده برای مشتریان نباید از 16 درصد در سال کمتر باشد.

همچنین نرخ سود تسهیلات غیرصادراتی پرداختی به مشتریان برای شعب مستقر در سرزمین اصلی و همچنین شعب مستقر در مناطق آزاد به طور یکسان براساس نوع عقد، برای واحدهای تولیدی و غیرتولیدی 18درصد تعیین شده است.

در بخش نرخ های مورد نظر برای تسهیلات طرح پرداختی به مشتریان ، حداقل نرخ سود مورد انتظار بانک در تسهیلات پرداختی به طرح های تولیدی و صدور خدمات فنی و مهندسی (تجهیز کارگاه) در عقود مشارکتی معادل 16درصد و حداقل نرخ سود مورد انتظار بانک در تسهیلات پرداختی به طرح های خدماتی در عقود مشارکتی معادل 17 درصد محاسبه خواهد شد.

موضوع قابل توجه که در تخفیفات یاد شده به منظور مساعدت هرچه بیشتر به مشتریان اعلام شده است، اعمال تخفیف دو درصدی در عقود مشارکتی و غیرمشارکتی برای صادرکنندگانی است که ضمانت نامه صندوق ضمانت صادرات با پوشش کامل اصل و سود تسهیلات را به بانک ارائه کرده باشند.

مشتریان می توانند به منظور اطلاع از نرخ سایر تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات و همچنین اطلاع از سایر شرایط و ضوابط مربوطه به شعب تابعه و سایر واحد های ذیربط این بانک مراجعه کنند.



ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: