May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۲۳۰۹
۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۹
0
پول‌نیوز - شرکت 'زاپ اند گو' باتری جدیدی به بازار عرضه کرده که تا 270 سال می توان روزی یک بار آن را شارژ کرد!

این باتری جدید 10 تا 100 هزار بار شارژ می شود بنابر این اگر هر روز این باتری را یک بار شارژ کنید 270 سال طول می کشد که عملکرد آن دچار زوال شود. این باتری از ابرخازن گرافنی بهره مند است.

علاقه مندان تلفن همراه در نمایشگاه موبایل شانگهای، شاهد یک باتری جدید بودند که شاید بتوان آن را رقیب جدی فناوری یون لیتیم قلمداد کرد. این باتری جدید که به سرعت شارژ می شود محصول شرکت Zap&Go است که می تواند نسل جدیدی در ساخت باتری ها باشد. این باتری از ابرخازن های گرافنی بهره مند است و می تواند جایگزین میلیاردها باتری یون لیتیم در ادوات الکترونیکی باشد.

آنچه که شگفت آور بود این است که این باتری قادر است در مدت کمتر از 5 دقیقه شارژ شود؛ چنین ویژگی می تواند چالشی برای باتری های یون لیتیم فعلی باشد.

مزیت این باتری فقط سرعت بالای شارژ آن نیست بلکه مشکل رایج دیگری که در باتری های یون لیتیم وجود دارد در این باتری ها حل شده است. اثرحافظه معمولاً باتری یون لیتیمی را بعد از 500 تا 1000 بار شارژ/دشارژ شدن، از پای در می آورد. دلیل این امر آن است که فرآیند شارژ/دشارژ یک واکنش شیمیایی است. اگر روزی یک بار، باتری یون لیتیم شارژ شود، بعد از دو سال کاملاً عملکرد خود را از دست می دهد. این در حالی است که این باتری جدید بین 10 هزار تا 100 هزار بار شارژ شدن را تحمل می کند بنابراین، اگر هر روز آن را شارژ کنید 270 سال طول می کشد تا دچار زوال شود.

گرافن ماده جالب توجهی است به طوری که از آن در فناوری ذخیره انرژی استفاده می شود. شرکت زاپ اند گو معتقد است که با این ماده می تواند مشکلات حوزه ذخیره سازی انرژی را حل کند.

ایمنی از دیگر مسائل موجود است که زاپ اند گو آن را حل کرده است. باتری های یون لیتیم زمانی که کاملاً تخلیه شوند، ناپایدار می شوند. بنابراین، گرم شدن باتری می تواند سرآغاز یک فاجعه باشد.

این باتری جدید کاملاً ایمن است به طوری که تمام عناصری باتری های یون لیتیم را خطرناک کرده اند در این باتری حذف شده اند. این درحالی است که ابعاد هر دو باتری یکی است.

در حال حاضر این شرکت روی نسل جدید این محصولات کار می کند تا قیمت و انعطاف پذیری آن را بهبود دهد.
منبع: ایرنا
برچسب ها: باتری ، نانو ، تلفن همراه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: