کد خبر: ۱۹۴۲۴۰
۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۱
0
پول‌نیوز - شکل تشدید یافته این موضوع در مورد زنانی مصداق پیدا می کنند که به چاقی مزمن دچار هستند، آسیب پذیری این گروه در برابر سرطان سینه ۸ درصد و سرطان رحم ۳۷ درصد بیش از دیگران است.

 همه ما بارها و بارها شنیده ایم که چاقی می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد؛ اما چه عواملی در این مسأله دخیل است؟ آیا جنسیت اثر گذار است؟ آیا مدت زمانی که یک فرد از چاقی رنج می برد در آسیب پذیری بیشتر او نقش دارد؟

پاسخ دانشمندان به سؤالات بالا مثبت است؛ چرا که زنان و به ویژه آنهایی که بیش از ده سال است به چاقی دچار شده اند بیشتر از دیگران در معرض سرطان قرار دارند. نکته تأسف برانگیز این است که هر چه وزن این افراد بیشتر باشد احتمالا ابتلا آنها به گونه های کشنده این بیماری افزایش می یابد. بنا بر آنچه دانشمندان می گویند، هر یک دهه چاقی احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

شکل تشدید یافته این موضوع در مورد زنانی مصداق پیدا می کنند که به چاقی مزمن دچار هستند، آسیب پذیری این گروه در برابر سرطان سینه ۸ درصد و سرطان رحم ۳۷ درصد بیش از دیگران است. بنا بر یافته های به دست آمده، چاقی مزمن احتمال ابتلا به ۱۰ نوع سرطان از جمله: رحم، روده، پانکراس و کلیه افزایش می دهد.

به همین خاطر، توصیه می شود زنان کنترل دائمی بر وزن خود داشته باشند، رژیم های غذایی را شوخی نگیرند و ورزش را فراموش نکنند؛ چراکه طولانی شدن مدت چاقی زمینه ساز افزایش آسیب پذیری آنها آنها به انواع مشکلات و بیماری های خطرناک و کشنده می شود. بنابراین، اگر زن هستید و اضافه وزن دارید به سادگی از کنار این موضوع عبور نکنید، ممکن است آینده چندانی خوشایندی در انتظارتان نباشد.

منبع: شفقنا
برچسب ها: چاقی ، سرطان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: