کد خبر: ۱۹۴۶۸۸
۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۴
0
پول‌نیوز -سازمان غذا و دارو به نقل از کارشناسان خود به مردم توصیه کرد تا دم نوش های فله ای و بدون بسته بندی نخرند.
 
سولماز چوبکی کارشناس تخصصی چای و دمنوش گیاهی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی این سازمان درباره دمنوش های فله ایگفت: نظارت بر واحدهای تولیدی و وارداتی دم نوش ها توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو و با حضور مسئولان فنی به طور مستمر صورت می پذیرد و این فرآورده ها از لحاظ فلزات سنگین، باقیمانده سموم و مایکوتوکسین ها، بررسی می شوند تا محصولی سالم به دست مصرف کننده برسد.
 
وی تاکید کرد: مصرف کنندگان باید به موارد مندرج روی برچسب دمنوش از جمله لوگوی سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت محصولات داخلی یا کد رهگیری جهت محصولات وارداتی دقت کنند.

کارشناس تخصصی چای و دمنوش گیاهی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مصرف کنندگان همچنین می توانند آمار دمنوش های وارداتی یا تولید داخل دارای مجوز از سازمان غذا و دارو را از سایت سازمان غذا و دارو به نشانی www.fdo.gov.ir دریافت کنند یا با سامانه 1490 جهت پیگیری اصالت کالا تماس بگیرند.

چوبکی افزود: دم نوش ها، نوعی فرآورده های دم کردنی به دو صورت گیاهی و میوه ای هستند که از برگ، گل، ساقه، ریشه، پوستِ میوه یا درخت و دانه های گیاهی تهیه می شوند.

وی اظهار داشت: دم نوش با فرآورده چای نباید اشتباه گرفته شود. چای فرآورده ای است که از غنچه و برگ های لطیف نوعی گیاه پس از طی مراحل عملیاتی مختلف تهیه می شود، اما دم نوش ها ترکیباتی غیر از چای هستند.

کارشناس تخصصی چای و دمنوش گیاهی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: در سال های اخیر دم نوش های گیاهی و میوه ای مورد استقبال بسیاری از مصرف کنندگان قرار گرفته اند که از دلایل آن می توان به خاص آن ها و نیز تنوع بخشیدن به نوشیدنی های روزانه اشاره کرد.

وی ادامه داد: دمنوش هایی گیاهی و میوه ای مانند سایر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی مشمول اخذ مجوز های لازم از اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هستند.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: