May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۸۱۳۷
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰
0
این تفاهم‌نامه در راستای انجام فعالیت‌های مشترکی در زمینه استفاده از پساب‌های تصفیه شده در مصارف کشاورزی، محیط شهری و همچنین شناخت و معرفی فناوری‌های جدید، انجام تحقیقات لازم برای تدوین دستورالعمل‌ها و استانداردها به منظور ترویج و گسترش استفاده مطمئن از پساب‌ها است که در نهایت به تائید ریاست این 2 سازمان می‌رسد.
تفاهم‌نامه استفاده مجدد از پساب با انجمن بین‌المللی آب امضا شدپول‌نیوز - تفاهم‌نامه همکاری علمی و فنی در زمینه استفاده مجدد از پساب میان انجمن بین‌المللی آب (IWA) و کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی (ICID) در محل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور امضاء شد.

2 سازمان بین‌المللی حوزه آب، انجمن بین‌المللی آب و کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای امضای تفاهم‌نامه‌ای به منظور همکاری علمی و فنی در زمینه استفاده مجدد از پساب گردهم آمدند. این تفاهم‌نامه در راستای انجام فعالیت‌های مشترکی در زمینه استفاده از پساب‌های تصفیه شده در مصارف کشاورزی، محیط شهری و همچنین شناخت و معرفی فناوری‌های جدید، انجام تحقیقات لازم برای تدوین دستورالعمل‌ها و استانداردها به منظور ترویج و گسترش استفاده مطمئن از پساب‌ها است که در نهایت به تائید ریاست این 2 سازمان می‌رسد.

در راستای ارتقای سطح همکاری‌های بین‌المللی و حضور موثر در مجامع علمی جهانی، وزارت نیرو، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پس از اخذ مصوبه مجلس شورای اسلامی به عضویت دولتی انجمن بین‌المللی آب (IWA) درآمد و برای پیگیری امور مربوطه، کمیته ملی آب و فاضلاب در دی‌ماه 87 رسماً تشکیل شد.

بنابراین گزارش، کمیسیون بین‌المللی آبیاری زهکشی (ICID) نیز رسماً در سال 1951 به ابتکار سازمان مرکزی آبیاری کشور هند و با شرکت نمایندگان 17 کشور داوطلب تشکیل شد که ایران نیز در سال 1334 به عضویت این کمیسیون درآمد اما عملاً تا سال 1346 فعالیت چندانی نداشت و علت آن هم قانونی نبودن این عضویت و عدم تشکیل کمیته ملی آبیاری و زهکشی بود.

در سال 1347 قانون تشکیل کمیته ملی آبیاری و زهکشی به تصویب مجلس رسید و آیین‌نامه و سازمان کمیته مزبور پس از تصویب وزیران به وزارت آب و برق سابق ابلاغ شد.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: