May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۸۹۰۵
۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷
0
مصرف لیمو به همراه چای در فصل تابستان ضد تهوع، تعریق و در افراد با طبع گرم، آرامبخش، نشاط آور و بسیار مقوی است.
همراه چای چی بخوریم؟پول‌نیوز -چای جزو نوشیدنی های مورد علاقه اغلب ما ایرانی هاست. شما همراه چای چه چیزی میل می کنید؟

آیا اضافه کردن آبلیمو به چای کار درستی است؟

مرتضی حسینی منش، پژوهشگر طب اسلامی به معرفی ماده سم‌زدای طبیعی پرداخته و تاکید کرده است که مصرف آن در کنار چای، مضرات و سموم این نوشیدنی را تا حد زیادی مهار می‌کند.
چای سیاه دارای سمومی است که استفاده از آن موجب کوتاهی عمر می شود.

از طرفی ایجاد خلط سودا (سودا زا)، سوزاندن آهن، طبع سرد بالا و کاهش سلامت و شفافیت پوست از دیگر مضرات آن است. استفاده از لیمو ترش همراه چای سیاه به دلیل خاصیت ضدعفونی‌کنندگی آن، سموم را از بین می برد و از مسمومیت جلوگیری می کند.

 همچنین مصرف لیمو به همراه چای در فصل تابستان ضد تهوع، تعریق و در افراد با طبع گرم، آرامبخش، نشاط آور و بسیار مقوی است. چای کاهنده خواص لیمو و استفاده از ترکیب آنها موجب ایجاد تعادل در بدن است.

چای سبز، مقوی، جوان کننده، نشاط بخش، مفید برای مغز و بدن و بالا برنده تمرکز است، همچنین این دمنوش شش برابر آنتی بیوتیک ها خواص درمانی دارد. استفاده از لیمو ترش در کنار این دمنوش خاصیت ضد اکسیدانی و اثر جوان بخشی آن را چند برابر می کند.

این پ‍‍‍ژوهشگر طب اسلامی با یادآوری مضر بودن استفاده از قند به همراه چای و ایجاد سودا اظهار داشت: بهترین شیرین کننده به همراه چای، عسل است که باعث از بین بردن سموم آن می شود. همچنین استفاده از عسل در کنار چای سبز موجب افزایش جذب خواص درمانی آن می شود. مصرف خرما و توت خشک به همراه چای سیاه، مضرات آن را به حداقل می رساند، همچنین

ترکیب زنجبیل و دارچین در چای با توجه به طبع افراد و متناسب با فصل بسیار مفید است.
استفاده از چای داغ موجب سرطان ریه و از بین برنده اعصاب روی زبان است. مصرف چای کمرنگ و جایگزینی سایر دمنوش های گیاهی به جای آن همواره از سوی متخصصین توصیه می شود.


منبع:شفا آنلاین
برچسب ها: چای ، لیمو ، زنجبیل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: