پولنیوز - مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه، از صدور نخستین پروانه کاربرد علامت استاندارد فرآورده قارچ خوراکی در استان کرمانشاه خبر داد.
«محمودرضا نیازی» اظهار کرد: پس از انجام بازرسیهای فنی و ادواری همچنین نمونهبرداری از فرآورده قارچ خوراکی پرورشی یک واحد تولیدی و در جهت تشویق سایر واحدهای تحت پوشش مشمول به تولید کالا با معیارهای استاندارد، به این واحد اجازه داده شد در صورت تداوم انطباق با استانداردهای ملی به مدت سه سال از علامت استاندارد بر روی کالای خود استفاده کند.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: استاندارد ملی ایران به شماره 16597 ویژگیها و روشهای آزمون فرآورده قارچ خوراکی بستهبندی شده را مشخص کرده و از سوی ادارهکل استاندارد استان برای هر تولیدکننده که بتواند این فرآورده را مطابق با ویژگیهای استاندارد فوقالذکر تولید کند، پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر خواهد شد.
نیازی با اشاره به اهمیت غذایی قارچ خوراکی، گفت: قارچ یکی از سالمترین مواد غذایی است که میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به چربی خون و دیابت جای گیرد، چون فاقد چربی و کلسترول بوده همچنین مقدار کمی هیدراتکربن را در خودش جا داده و از لحاظ داشتن پروتئین نیز در سطح خوبی قرار دارد، از اینرو مصرف آن میتواند جایگزین مناسبی برای غذاهای پرکالری باشد.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه حمایت از تولیدکنندگان داخلی نیروی محرکه اقتصاد کشور است، گفت: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال، تولید و حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی یکی از اولویتهای ادارهکل استاندارد استان کرمانشاه بوده که در همین راستا و در جهت ایجاد اشتغال پایدار در واحدهای تولیدی و خدماتی استان در سال جاری 27 پروانه کاربرد علامت استاندارد در این ادارهکل صادر همچنین 55 پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآوردههای واحدهای تولیدی و خدماتی استان نیز تمدید شده است.