کد خبر: ۲۰۰۵۷۳
۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵
0
پول‌نیوز -اتحادیه اروپا ۱۲۰ هزار تن کشمش ترکیه را به دلیل مشکلات بهداشتی و باقیمانده سموم کشاورزی برگشت زد که این امر شرایط صادرات ۱۵۰ هزار تن کشمش ایران را تسهیل می‌کند.

محمدعلی طهماسبی در پاسخ به اظهارات وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر باقی ماندن کشمش کشاورزان از سال گذشته در انبارها گفت: حدود 800 هزار تن کشمش توسط ایران،‌ ترکیه‌، یونان، آمریکا، چین‌، هند،‌ تولید می‌شود که 180 تا 200 هزار تن آن مربوط به ایران است.

وی افزود: 200 هزار تن کشمش در سال جاری در کشور تولید می‌شود که 70 هزار تن آن باید در بازار داخلی کشور مصرف و مابقی آن صادر شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در سال گذشته 113 هزار تن کشمش ایران صادر شده است که در 5 ماهه سال جاری نیز 34 هزار تن کشمش صادر شده است و در ادامه سال باید حداقل 150 هزار تن کشمش ایران صادر شود.

طهماسبی تصریح کرد: بر اساس کشمشی که در 5 ماهه سال جاری صادر شده است دیگر کشمشی از سال گذشته در انبارها باقی نمانده اما تولید مناسب (200 هزار تنی سال جاری) باید به هر نحو شده صادر شود.

وی گفت: در محصولاتی باغی مانند کشمش، پسته و زعفران می‌توان آنها را در انبار نگهداری و انبارداریهای لازم را انجام داد و یک باره نباید آنها را در بازارهای صادراتی عرضه داشت زیرا این امر منجر به برهم خوردن قیمت آن در بازارهای صادراتی می‌شود.

وی گفت: 120 هزار تن از کشمش ترکیه به دلیل مشکلات بهداشتی از اتحادیه اروپا برگشت خورده است که این امر شرایط صادرات کشمش ایران را بهبود می‌بخشد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: میزان باقیمانده سموم به کشمشهای ترکیه بالاتر از استانداردهای اروپا بود که این امر شرایط مناسبی برای کشمشهای تولیدی و باقیمانده ایران فراهم می‌کند.

طهماسبی با تاکید بر اینکه بازار صادراتی کشمش در دنیا به شدت رقابتی است گفت: شرایط صادرات کشمش و سایر محصولات باغی ایران در حال باز شدن است که موقعیت پس از برجام به آن کمک می‌کند.

 3 میلیون و 200 هزار تن انگور در سال جاری تولید شد

وی در پایان گفت: در سال جاری 3 میلیون و 200 هزار تن انگور در کشور تولید شده است که با توجه به این رقم از تولید قیمت آن در بازار داخلی کاهش یافته است و تمایل کشاورزان به تبدیل آنها به کشمش را بیشتر کرده است.
منبع: تسنیم
برچسب ها: صادرات کشمش ، ایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: