پول‌نیوز-  سلول های بنیادی که در معرض جاذبه ضعیف قرار داشته باشند، در مقایسه با آن هایی که در شرایط جاذبه طبیعی رشد کرده اند پروتئین های متفاوتی را بیان می دهند.

محققان استرالیایی در مطالعه جدید خود از یک دستگاه با دیواره چرخان متعلق به ناسا برای شبیه سازی حالت بی وزنی (جاذبه کم) برای آنالیز اثر جاذبه روی سلول های بنیادی جنینی استفاده کردند.

این دستگاه برای وفق دادن شرایط فضانوردان به حالت بی وزنی استفاده می شود.

پروفسور ارنست ولوتانگ در دانشگاه کوئیزلند در این خصوص اظهار داشت: سلول های بنیادی که در شرایط جاذبه کم رشد کرده اند در مقایسه با سلول های در شرایط طبیعی الگوی بیان پروتئینی متفاوتی دارند ولی با این حال قضاوت در مورد این تحقیق قبل از منتشر شدن اطلاعات مربوط به آن زود است.

وی افزود: یکی از ایرادات وارده بر این مطالعه این است که در سفرهای فضایی که بدن فرد حالت بی وزنی را تجربه می کند، سلول بنیادی جنینی در بدن فرد وجود ندارد و بنابراین باید اثر این شرایط را روی سلول های بنیادی بالغ نیز مورد بررسی قرار داد.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: