May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۰۵۲۵۷
۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶
0
حمیدرضا موحد، مجری طرح، تولید و تجاری‌سازی فرآورده‌های رنگی با بهره‌گیری از فناوری پیشرفته را از دستاورد تحقیقاتی خود نام برد و گفت: با ادامه این تحقیقات در حال حاضر تبدیل به یکی از تولیدکنندگان رزین‌های پلی استر غیراشباع و اپوکسی و وینیل استر در کشور شدیم.
صادرات فرآورده های رنگی توسط محققان کشورپول‌نیوز - محققان کشور با راه‌اندازی خط تولید انواع رزین‌ توانستند علاوه بر کاربرد آن در اتصالات کامپوزیتی و ایزولاسیون مخازن پالایشگاهی، آن را به کشورهای مختلف صادر کنند.

حمیدرضا موحد، مجری طرح، تولید و تجاری‌سازی فرآورده‌های رنگی با بهره‌گیری از فناوری پیشرفته را از دستاورد تحقیقاتی خود نام برد و افزود: با ادامه این تحقیقات در حال حاضر تبدیل به یکی از تولیدکنندگان رزین‌های پلی استر غیراشباع و اپوکسی و وینیل استر در کشور شدیم.

وی یادآور شد: بر این اساس با راه‌اندازی واحد طراحی توانستیم رزین‌های پلی‌استری غیر اشباع و رزین ونیل استر را بر پایه فنل A و رزین نیل‌استر را بر پایه نوالاک در کشور تولید کنیم.

موحد، به حضور تولیدات این شرکت در عرصه بین‌المللی اشاره کرد و گفت: محصولات ما تحت نام تجاری فراپل به کشورهای مختلفی در خاورمیانه، کشورهای مشترک‌المنافع آسیای میانه و اروپا صادر می‌شوند.

مجری طرح به بیان کاربردهای متنوع این رزین‌ها در صنایع گوناگون پرداخت و یادآور شد: تولیدات رزین در صنایع مختلفی مانند لوله‌سازی، کف پوش، سنگ مصنوعی، مجسمه‌سازی، تولید مخازن آب و موادشیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به گفته وی، محصولات تولید شده در اتصالات فایبرگلاس، مخازن ذخیره آب و مواد شیمیایی، سنگ مصنوعی، شناورسازی، قطعات پالایشگاهی و ایزولاسیون مخازن پالایشگاهی کاربرد دارند و در بیش از 100 گرید تخصصی کار برد دارند.

موحد کسب استانداردهای جهانی در تولید لوله و مخازن فایبرگلاس را از دیگر موفقیت‌های این تیم تحقیقاتی دانست و ادامه داد: ما توانسته‌ایم با رزین‌های بهداشتی لوله‌ها و مخازن فایبر گلاس را تولید و تاییدیه‌های بهداشتی را در انتقال و نیز نگهداری آب آشامیدنی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: