May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۰۶۴۴۹
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۴
۱
محسن پورسیدآقایی گفت: اخیرا در سه حوزه حمل و نقل ریلی تفاهم‌نامه‌ای با آلمانی‌ها امضا کردیم که افزایش سرعت و برقی کردن قطار تهران ـ تبریز، قطار حومه‌ای تهران و تبریز و هم‌چنین خرید قطار سریع‌السیر به صورت لیزینگ از شرکت زیمنس، مفاد این قرارداد را تشکیل می‌دهد.
زیمنس قطارهای سریع السیر اقساطی به ایران می فروشدپول‌نیوز - مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: طی مذاکرات با آلمانی‌ها بنا داریم تا از شرکت زیمنس قطارهای سریع‌السیر به صورت اجاره به شرط تملیک ۳۰ ساله خریداری کنیم.

محسن پورسیدآقایی اظهار کرد: اخیرا در سه حوزه حمل و نقل ریلی تفاهم‌نامه‌ای با آلمانی‌ها امضا کردیم که افزایش سرعت و برقی کردن قطار تهران ـ تبریز، قطار حومه‌ای تهران و تبریز و هم‌چنین خرید قطار سریع‌السیر به صورت لیزینگ از شرکت زیمنس، مفاد این قرارداد را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: به دنبال خرید موفقیت‌آمیز هواپیمای لیزینگی بر آن شدیم تا قطار را نیز به صورت لیزینگ خریداری کنیم. بر همین اساس مذاکرات خوبی با آلمانی‌ها داشتیم و قرار شد به جای این‌که قطارها را نقدا خریداری کنیم آنها قطارها را وارد ایران کنند و نگهداری آن را بر عهده بگیرد. ما نیز به صورت اجاره به شرط تملیک ۳۰ ساله از آنها سرویس بخریم.

مدیرعامل شرکت راه آهن با بیان این‌که شرکت زیمنس برای این منظور اعلام آمادگی کرده است، گفت: قرار شد کمیته مشترکی در وزارت اقتصاد آلمان تشکیل شود که راهکارهای بانکی لیزینگ بین ایران و آآلمان را بررسی کند تا راه حل عملی برای آن پیدا کنیم.

پورسیدآقایی تاکید کرد: اگر مذاکرات خرید لیزینگی قطار به نتیجه برسد در خطوط سریع‌السیر این قدرت را پیدا می‌کنیم که فقط زیرسازی را انجام دهیم و خطوط را درست کنیم. زیمنس ناوگان خود را می‌آورد، از سود آن منتفع می‌شود و ما فقط سرویس قطاری از آنها می‌خریم. یعنی هر قطاری که در هر روز کار کرد به ازای آن روز به زیمنس پول می‌دهیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
علی
Iran, Islamic Republic of
22:01 - 1395/08/24
خدارو سپاس گذار که بعد از سالیان سال تجهیزات یه کشور درست و حسابی وارد کشورمون میشه.آلمان صنعتی ترین کشور دنیا و با کاری ترین مردم.درود به آلمان و آلمانیا
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: