May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۰۷۰۷۵
۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
0
رئیس انجمن سرطان ایران گفت: بیماری سرطان از نظر هزینه برای ایران سه میلیارد دلار و برای تمامی دنیا ۱.۱۸ ترلیون دلار هزینه داشته است. در کشور ایران در بین زنان سرطان سینه و در میان مردان سرطان معده، مری، روده بزرگ شایع است.
 پول‌نیوز -  رئیس انجمن سرطان ایران بر لزوم جمع‌آوری سوسیس و کالباس از سفره غذای مردم جهت پیشگیری از بروز سرطان‌ها تاکید کرد.

دکتر محمدرضا قوام نصیری در همایش سرطان در بجنورد با اشاره به اینکه شیوع سرطان به مواردی همچون آداب و رسوم، شرایط آب و هوایی و ... بستگی دارد، گفت: جهش ژنی یکی از علت‌های بروز سرطان است. نیتروزآمین‌ها و مواد نگهدارنده در مواد غذایی نظیر سوسیس و کالباس‌ها موجب تغییر ژنی در انسان می شوند.

وی با اشاره به افزایش استرس‌ها و تاثیر مخرب آن بر بدن، افزود: تضعیف سیستم ایمنی بدن با سرطان ارتباط مستقیم دارد. بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا میزان استرس ها در افراد کاهش یابد.

قوام نصیری ادامه داد: از سوی دیگر بروز سرطان ریه در سیگاری ها ۴۰ برابر افراد دیگر است.

وی با اشاره به اینکه در سال ۸۰، ۷۰ هزار نفر در کشور مبتلا به سرطان شده‌اند که میزان مرگ و میر تا حدود ۵۰ درصد بوده است، اظهار کرد: میزان موارد جدید ابتلا به سرطان در سال ۹۰، ۹۰ هزار نفر بوده که سطح مرگ و میر در این افراد تا ۴۵ هزار نفر بوده است. این میزان از مرگ و میر نشان دهنده آن است که تعداد مرگ و میرهای ناشی از بروز سرطان، دو برابر تصادفات جاده‌ای برون شهری است.

رئیس انجمن سرطان ایران گفت: بیماری سرطان از نظر هزینه برای ایران سه میلیارد دلار و برای تمامی دنیا ۱.۱۸ ترلیون دلار هزینه داشته است. در کشور ایران در بین زنان سرطان سینه و در میان مردان سرطان معده، مری، روده بزرگ شایع است.

وی با اشاره به اینکه در ایران هم اکنون سرطان معده شایع ترین نوع سرطان است، توضیح داد: از آنجائیکه علائم ابتدایی بروز این بیماری مشابه مسائل پیش پا افتاده است، بیماران برای درمان این بیماری اقدام چندانی انجام نمی‌دهند.

به گفته وی، وجود توده غیر طبیعی در بدن، خونریزی‌های غیرطبیعی در حفرات بدن، زخم های طولانی مدت و عدم پاسخ گویی به درمان، تغییر رنگ خال های پوستی و کاهش وزن از علائم هشدار دهنده سرطان است.

در ادامه، دکتر محمد دوست، فوق تخصص آنکولوژی در بجنورد بیان کرد: ژنتیک و عوامل محیطی از علل بروز بیماری سرطان است؛ بطوریکه بروز دو سوم از سرطان‌ها با علل محیطی سر و کار دارند.

وی با اشاره به بروز سرطان پستان در میان خانم‌ها افزود: چاقی، مصرف کالری زیاد، فعالیت کم و استفاده از مواد غذایی نادرست از عوامل زمینه‌ساز در بروز این بیماری است. افزودنی‌های خوراکی، رنگ‌های استفاده شده در مواد غذایی، استفاده از ضد عفونی کننده‌ها در بروز بیماری همچون سرطان معده تاثیر خیلی زیادی دارند.

سید حمید حریری، رئیس انجمن بیماران سرطانی خراسان شمالی(عطوفت) نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه علل زیادی موجب بروز سرطان در افراد می‌شود، افزود: سرطان درد و هزینه دارد، اما نداری دردی مضاعف‌تر از درد سرطان است و بسیاری از بیماران سرطانی در زیرخط فقر زندگی می کنند.

وی تاکید کرد: این انجمن درصدد است تا آموزش های لازم درباره حذف مواد غذایی ناسالم و حذف مصرف سیگار و قلیان و همچنین تحرک کافی را ارائه دهد.
منبع: ایسنا
برچسب ها: سوئیس ، کالباس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: