کد خبر: ۲۰۸۹۲۷
۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۸
0
پول‌نیوز - عضو انجمن علمی طب سنتی ایران نشانه‌های هضم کامل غذا از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.

مهدی برهانی درباره نشانه‌های هضم کامل غذا اظهار داشت: در صورتی که فرد مقدار خوراکی که الان می‌تواند در یک وعده غذایی مصرف کند و معده بیمار می‌پذیرد کمتر از میزانی باشد که قبلا می‌توانسته است, بخورد دلیل ضعف معده است و اگر این عارضه را ندارد, قوت معده اش همچنان پابرجاست.

به گفته وی بر اساس طب سنتی ایران قوت‌های معده به ۴ نوع جاذبه، ماسکه، هاضمه و دافعه تقسیم می‌شود. قوه جاذبه آنست که توسط آن غذا بلعیده می‌شود و به معده می‌رسد. 

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: قوه ماسکه نگهدارنده غذا در معده است تا عمل هضم روی آن انجام پذیرد. قوه هاضمه عمل هضم غذا را انجام می‌دهد و قوه دافعه دفع فضولات باقیمانده از عمل هضم را بر عهده دارد.

نشانه‌های هضم کامل غذا

برهانی ادامه داد: بعد از خوردن غذا احساس سنگینی در سر یا کتف‌ها ایجاد نشود. پس از جای گرفتن غذا در معده سنگینی، سر و صدا و نفخ در معده ایجاد نشود. آروغ با بوی ترشیدگی، سکسکه، احساس لرزش یا کشیدگی در معده ایجاد نشود. مدت ماندن غذا در معده معتدل باشد.

وی بیان داشت: خروج غذا از معده در زمانی متناسب با نوع غذا باشد. خواب بعد از هضم غذا طبیعی باشد و سبک تر یا سنگین تر از حالت طبیعی نشود و بیدار شدن از خواب به راحتی و سریع انجام شود. بعد از خواب ورم در پلک چشم مشاهده نشود
منبع: تسنیم
برچسب ها: هضم غذا ، طب سنتی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: