May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۰۹۱۹۳
۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۸
0
پول‌نیوز - شرکت نستله به تازگی موفق به شناسایی راهی برای کاهش 40 درصدی میزان شکر در شکلات‌ها شده است.

به گزارش سایتک، شرکت‌های غذایی برای تولید شیرینی‌های سالم‌تر از سوی دولت، سازمان‌های بهداشتی و خریداران تحت فشار هستند.

نستله توانسته فرآیندی را طراحی کند که ساختار شکر مورد استفاده در دستور تهیه مواد غذایی را تغییر می‌دهد تا مقادیر کم آن از شیرینی بیشتری برخوردار باشد. با این روش، ساخت آن بیشتر با استانداردهای کنونی جامعه منطبق خواهد شد.

این شرکت اطلاعات زیادی در مورد فرمول مورد استفاده در این روش ارائه نکرده، اما گفته که در سال 2018 تولید این نوع شیرینی‌جات را آغاز خواهد کرد.

نستله تنها شرکتی نیست که به دنبال تغییر دستورهای تهیه به منظور تولید مواد غذایی سالم‌تر است. سایر تجارت‌های بزرگ مانند شرکت پپسی نیز به دنبال روش‌های مشابه هستند.

به دلیل افزایش نرخ چاقی و ابتلا به دیابت،‌ کشورهای انگلیس، مکزیک و برخی ایالت‌های آمریکا به وضع مالیات‌هایی بر شکر پرداخته‌اند تا مردم را از خرید شیرینی‌جات دلسرد کرده و در نتیجه با دیابت و چاقی به ویژه در کودکان مبارزه شود.

نرخ ابتلا به دیابت نسبت به سال 1980 حدود چهار برابر افزایش یافته و باورها بر است که شرکت‌های مواد غذایی تا حدی برای این وضعیت مقصر هستند.
منبع: ایسنا
برچسب ها: شکلات
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: