May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۰۲۷۳
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
0
پول‌نیوز - رئیس سابق کتابخانه مجلس شورای اسلامی گفت: روند حقوقی تأسیس دانشگاه استاد فرشچیان طی شده است.

به گزارش گروه فرهنگی پول‌نیوز، محمد رجبی دوانی در خصوص تاسیس دانشگاه استاد فرشچیان گفت: از اوایل پیروزی انقلاب اهالی فرهنگ و هنر در فکر ایجاد دانشگاهی بودند که از فرهنگ و تمدن ایرانی سخن بگوید.

 وی ادامه داد: به آن امید، ابتدا جایی مثل حوزه اندیشه و هنر اسلامی راه اندازی شد که متاسفانه تغییر رویه داد و چیزی که می خواستیم نشد و سپس دانشگاه سوره را، راه انداختیم که آن هم مشابه سایر دانشگاه ها شد. برای همین تصمیم گرفته شد که دانشگاه دیگری داشته باشیم که اختصاصا به تجربیات هنر و فرهنگ ایرانی و اسلامی بپردازد.

رئیس سابق کتابخانه مجلس شورای اسلامی افزود: استاد فرشچیان نیز همین دغدغه را داشتند و به همین خاطر بنا شد که با اسم استاد فرشچیان این هدف آموزشی را پیش ببریم و مرکز آموزش هنرهای اسلامی ایجاد شود.

وی ادامه داد: ولی هیچ مسئولی آن را مورد حمایت قرار نمی داد و پی هر یک از دولت های قبل که رفتیم اساسا این رویکرد را نداشتند و بعضی هم بحث می کردند که مگر هنر اسلامی وجود دارد؟ بعضی هم که می پذیرفتند در چند و چون آن بحث می کردند و مسائل اجرایی را بهانه می کردند و به جایی نمی رسید.

رئیس سابق کتابخانه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تاسیس دانشگاه استاد فرشچیان روند های حقوقی طی شده است، گفت: اساسنامه دانشگاه را نوشتیم و بیش از ۷۰ استاد آن را بررسی و تایید کرده اند و به وزارت علوم هم فرستادیم و کارشناسان حقوقی مسایل را بازبینی کردند.

وی از سیستم آموزشی جدیدی در این دانشگاه خبر داد و گفت: در داخل این دانشگاه تعلیم مبتنی بر شیوه استاد و شاگردی است یعنی این طور که دانشجو وقتی درسی را با یک استاد شروع می کند تا پایان دوره درس را با او می گذراند و استاد عوض نمی شود.

وی هم چنین تصریح کرد: نکته دیگر اینکه کسانی که در دوره ۴ ساله اول از این دانشگاه با موفقیت فارغ التحصیل شوند در دوره کارشناس ارشد خدمت بعضی از استادانی خواهند رسید که شاخص هستند و به شیوه خود، دانشجویان را آموزش می دهند.

رجبی دوانی افزود: یعنی ضمن اینکه می توانند کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاه خود طی کنند شیوه ای موازی خواهد بود که حوزه استادان نام دارد و مثلا استاد فرشچیان حوزه ای خواهد داشت که عده ای را از بین آن هنرجویان انتخاب می کند و بعد آن ها را بالا می آورد.

 رجبی در خصوص روند تاسیس دانشگاه گفت: دکتر نوبخت با وجود استقبال اعلام کرد بودجه نداریم و به سازمان میراث سپرده شد اما سازمان ها در حدی نیستند که دانشگاه راه اندازی کنند و باید به صورت مستقل در می آمد اما دولت این کار را هم تصویب نکرد.

وی اظهار داشت: بعد از آن شورای عالی انقلاب کار را پیش برد و زمانی که تصویب کرد دولت موظف بود به انجام و اجرایی شدن آن، که محدود شد به یکی از مراکز، در ابتدا جهاد دانشگاهی پیشنهاد شد و در نهایت به سازمان میراث سپرده شد.  

وی ادامه داد: سازمان میراث نه به لحاظ مادی نه به لحاظ پژوهشی و نه اجرایی ظرفیت انجام این کار را ندارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: