May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۱۸۴۷
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰
0
دفتر بررسی و تعیین ارزش وتعرفه گمرک ایران، در بخشنامه‌ای جزئیات نحوه تعیین ارزش کالاهای صادراتی از محل ورود موقت را اعلام کرده که بر این اساس، نظر به اینکه ارزش مواد اولیه کالاهای وارداتی و یا کالای ورود موقت‌شده به هنگام ورود و ترخیص T مورد بررسی قرار می‌گیرد.
جزئیات تعیین ارزش کالاهای صادراتی از محل ورود موقتپول‌نیوز - گمرک ایران در بخشنامه‌ای، جزئیات نحوه تعیین ارزش کالاهای صادراتی از محل ورود موقت را اعلام کرد.

دفتر بررسی و تعیین ارزش وتعرفه گمرک ایران، در بخشنامه‌ای جزئیات نحوه تعیین ارزش کالاهای صادراتی از محل ورود موقت را اعلام کرده که بر این اساس، نظر به اینکه ارزش مواد اولیه کالاهای وارداتی و یا کالای ورود موقت‌شده به هنگام ورود و ترخیص T مورد بررسی قرار می‌گیرد و همچنین انجام تشریفات تسویه برای رویه ورود موقت به منظور تولید یا پردازش ماده ۵۱ قانون امور گمرکی و نیز استرداد حقوق ورودی موضوع ماده ۶۶ قانون امور گمرکی بر اساس کیل مصرف و با توجه به وزن ورودی و صادراتی کالا انجام می‌شود، لذا به هنگام صادرات کالاهای مذکور از محل ورود موقت مواداولیه یا اقلام بکار رفته در تولید کالاهای صادراتی که ارزش آنها در پرتال ثبت نشده، با رعایت مفاد ماده ۱۶ قانون امور گمرکی نسبت به صدور کالاهای صادراتی اقدام خواهد شد.

بر این اساس، پس از صدور کالا، مراتب باید با تکمیل فرم PQ۳۲ جهت بررسی و طرح در کارگروه تعیین ارزش گمرکی موضوع تبصره ۲ ذیل ماده ۲۲ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی در اسرع وقت به این دفتر ارسال شود؛ این در شرایطی است که موضوع ورود موقت از جمله تسهیلات گمرکی به شمار می رود که گمرک ایران به صادرکنندگان و تولید کنندگان اجازه می‌دهد تا مواد اولیه کالاهای صادراتی را بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی وارد و یا نسبت به استرداد حقوق ورودی مواد اولیه بکار رفته در تولید کالاهای صادراتی اقدام نمایند.

بر این اساس، محصولات تولیدی صادراتی از محل ورود موقت هم عمدتاً آرد، ماکارونی، لوله و پروفیل، میلگرد، تابلوی برقی الکتریکی، لوله‌های پلی‌اتیلن، روغن خوراکی تصفیه شده، شیرینی و شکلات و فرآورده‌های لبنی است.

 مقصد عمده کالاهای صادراتی از محل ورود موقت مواد اولیه؛ کشورهای امارات متحده عربی، عراق، افغانستان، کشورهای آسیای میانه، کشورهای شرق آسیا همچون کره جنوبی، چین،  هند و ترکیه است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: