May 2024 07 / سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۳۰۳۹
۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳
0
پایگاه خبری ژورنال ایرلند نوشت کشاوزران ایرلندی از دولت این کشور خواستند تا سفارت ایرلند را در ایران دوباره بازکنند. این سفارتخانه در سال 2011 بسته شد.
منافع دندان گیر صادرات گوشت به ایران ایرلند‌ی‌ها را وسوسه کردپول‌نیوز - پایگاه خبری ایرلندی فاش کرد: این کشورخواهان گشایش سفارت در تهران است تا بتوانند گوشت قرمز و دام صادر کند آنها حتی بازار ایران را آسیب‌شناسی کرده‌اند و می‌گویند کشوری که یک میلیون تن مصرف گوشت دارد باید به آنها صادر کنیم.

پایگاه خبری ژورنال ایرلند نوشت کشاوزران ایرلندی از دولت این کشور خواستند تا سفارت ایرلند را در ایران دوباره بازکنند. این سفارتخانه در سال 2011 بسته شد.

پاتریک کنت، رئیس اتحادیه دامداران ایرلند گفت درصورتی‌که روابط سیاسی دو کشور به طور کامل از سرگرفته شود، «فرصت‌های عظیم صادرات گوشت گوسفند و گاو به ایران» وجود دارد.

رئیس اتحادیه دامداران ایرلند هفته گذشته با جواد کاچوئیان، سفیر ایران در ایرلند ملاقات کرد تا در مورد احتمال صادرات و تجارت احشام و گوشت دام به ایران بحث و گفتگو کند.

کنت گفت: «من از دولت ایرلند درخواست خواهم کرد تا هیئت اعزامی دیپلماتیکی به ایران اعزام کند و همچنین از بخش بانکی نیز درخواست خواهم کرد تا تسهیلات لازم برای مبادلات مالی میان ایران و ایرلند را فراهم کند.»

ایرلند، سفارت خود در تهران را در سال 2011 به منظور کاهش هزینه‌ها به عنوان بخشی از اقدامات انجام شده در اثر بحران مالی بست.

به دنبال این درخواست، وزارت خارجه و تجارت ایرلند اعلام کرد که برنامه فوری برای بازگشایی سفارت در ایران ندارد اما «بررسی‌های مداومی» در مورد سفارت‌ها و کنسولگری‌های ایرلند وجود دارد.

ادی پانچ، دبیرکل اتحادیه دامداران ایرلند گفت: «ایران از نظر گوشت قرمز با کمبود مواجه است. ایرانی‌ها سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز مصرف می‌کنند. ما نمی‌توانیم به آنها گوشت نفروشیم.»

همچنین وی لغو اخیر تحریم‌های ایران توسط آمریکا را دلیلی برای آغاز تجارت با ایران دانست.

اتحادیه دامداران ایرلند اعلام کرد نبود روابط دیپلماتیک و نبود تسهیلات بانکی میان دو کشور، 2 مانع اصلی تجارت دام و گوشت با ایران است.

پانچ گفت: «هیچ بانک ایرلندی مبادلات بانکی با ایران را تسهیل نمی کند.» که هر معامله‌ای میان دو کشور را اگر غیرممکن نسازد، بسیار دشوار می‌کند.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: