کد خبر: ۲۱۳۰۶۱
۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸
0
همه ما می دانیم که آب و روغن به خوبی با هم مخلوط نمی شوند، و این یکی از دلایل اصلی است که تولیدکنندگان مواد غذایی آمیزنده ها را به بسیاری از محصولات خود اضافه می کنند.
پیوند مرگبار؛ افزودنی‌ها و سرطان رودهپول‌نیوز - برای چندین سال، گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی جورجیا ارتباط بین پلی سوربات 80 و کربوکسی متیل سلولز و اثر آنها بر میکروارگانیسم های روده را مورد بررسی قرار داده اند.

همه ما می دانیم که آب و روغن به خوبی با هم مخلوط نمی شوند، و این یکی از دلایل اصلی است که تولیدکنندگان مواد غذایی آمیزنده ها را به بسیاری از محصولات خود اضافه می کنند. محصولات محبوبی مانند بستنی، مایونز، چاشنی های سالاد، پنیر، و حتی شیر خشک نوزاد دارای آمیزنده های افزوده شده برای کمک به نرم‌تر و خامه ای‌تر شدن محصول هستند. دو نمونه از این آمیزنده ها نشان داده اند که در شکل گیری سرطان روده بزرگ در موش ها نقش دارند.

پیوند مرگبار؛ افزودنی‌ها و سرطان روده

این دو آمیزنده شامل پلی سوربات 80 و کربوکسی متیل سلولز می شوند. بدن انسان توانایی جذب یا گوارش کربوکسی متیل سلولز را ندارد. پلی سوربات 80 اغلب از نفت مشتق شده و به واسطه ترکیب سوربیتول (یک شیرین کننده) با اسید اولئیک ساخته می شود. این آمیزنده اغلب با یک ماده سرطان‌زا به نام 1 و 4 دی اکسان آلوده شده است.

هر دو آمیزنده به واسطه نگرانی درباره نقش آنها در شکل گیری التهاب و سندرم متابولیک درجه پایین مورد بررسی قرار گرفته و به تازگی نقش آنها در شکل گیری سرطان روده بزرگ نیز در موش ها بررسی شده است.

برای چندین سال، گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی جورجیا ارتباط بین پلی سوربات 80 و کربوکسی متیل سلولز و اثر آنها بر میکروارگانیسم های روده را مورد بررسی قرار داده اند. پیش‌تر، پیوندی بین این آمیزنده ها و بیماری التهابی روده گزارش شده بود و از آنجایی که این بیماری می تواند به تشکیل تومور در روده بزرگ منجر شود، دانشمندان تصمیم گرفتند نقش احتمالی آنها در شکل گیری سرطان را آزمایش کنند.

با استفاده از مدل های موش، پژوهشگران این حیوانات را با دوزهایی از مواد افزودنی که به طور معمول در غذاهای فرآوری شده یافت می شوند، تغذیه کردند. موش ها تغییر چشمگیر در میکروارگانیسم های موجود در روده خود را تجربه کردند که به نوبه خود زمینه ساز شکل گیری التهاب شده و در نتیجه می تواند به ابتلا به سرطان روده بزرگ منجر شود.
منبع: عصرایران
برچسب ها: سرطان روده ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: