April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۴۵۷۲
۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱
0
دولت کویت همچنین ازسرمایه گذاری کلان 18 میلیاردی دلاری خود در بخش صنایع نفتی با هدف تقویت حجم تولید و افزایش آن تا سال 2020 خبر داده است .
پول‌نیوز - دولت کویت اعلام کرده است که در راستای افزایش ظرفیت تولید نفت خود تاسیسات و پالایشگاه بیشتری را در این کشور راه اندازی می کند .

زنشریه الجریده موسسه نفت کویت با تاکید برلزوم تقویت تاسیسات وزیرساختهای نفتی کشور با هدف دستیابی به توانایی پالایش و تصفیه 4 میلیون بشکه نفت در روز اعلام کرد: پالایشگاه جدیدی با ظرفیت تولید 300 هزار بشکه در روز احداث خواهد شد .

در حال حاضر سه پالایشگاه نفت کویت با ظرفیت توانایی کامل تولید سه میلیون بشکه نفت در روز فعالیت می کنند. 

دولت کویت همچنین ازسرمایه گذاری کلان 18 میلیاردی دلاری خود در بخش صنایع نفتی با هدف تقویت حجم تولید و افزایش آن تا سال 2020 خبر داده است . 

این طرح شامل ساخت پالایشگاه جدید الزور می باشد که بزرگترین تاسیسات نفتی کویت و پیشرفته تر از پالایشگاه مهم الاحمدی خواهد بود . 

بنابراعلام مقامات کویتی، احداث این پالایشگاه به شکلی صورت می گیرد که در فعالیت آن از سوخت پاک استفاده خواهد شد . پالایشگاه الزور توانایی تولید روزانه 615 هزار بشکه نفت و 340 هزار بشکه فراورده های نفتی را با کیفیت بالا خواهد داشت .

همچنین 'جمال جعفر' مدیرشرکت ملی نفت کویت در گفت و گو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه ظرفیت این کشور در زمینه استخراج نفت اکنون به مرز سه میلیون و 100 هزار بشکه رسیده، گفت:کویت تلاش می کند با توسعه صنعت نفت، حجم تولید خود را تا سال 2020 به چهار میلیون بشکه در روز برساند.

براساس آمار ارایه شده از سوی وزارت نفت کویت، سرمایه گذاری در بخش صنایع نفت و گاز و انرژی این کشور در اولویت برنامه های دولت قرار دارد. دولت کویت در نظر دارد در سالهای آینده بیش از 115 میلیارد دلار در صنعت نفت خود سرمایه گذاری کند . 

با توجه به این که کویت در پی اعمال راهبردی سه گانه افزایش تولید نفت، توسعه پالایشگاه ها و به جریان انداختن طرح 'سوخت های پاک' (Clean Fuels Peojects) است، شرکت ملی نفت این کشور در نظر دارد تا سال ٢٠٢٢ میلادی، سرمایه گذاری گسترده ای در صنعت نفت انجام دهد.
منبع: ایرنا
برچسب ها: کویت ، تاسیسات نفتی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: