May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۴۷۱۳
۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴
0
عباس آخوندی گفت: صنعت سیمان از لحاظ فناوری، اقتصادی، زیست محیطی دارای اهمیت زیادی است بطوریکه کاربرد آن در صنایع مختلف و ساختمان سازی بر اهمیت آن افزوده است.
آخوندی:افزایش ظرفیت تولید سیمان منطقی نیستپول‌نیوز - آخوندی گفت: با توجه به مازاد عرضه تولید سیمان در کشور افزایش ظرفیت تولید آن غیر منطقی است.

عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در افتتاحیه نهمین نمایشگاه سیمان و بتون تهران در سمینار توسعه طرح و اجرای رویاها بتونی اظهار داشت: صنعت سیمان از لحاظ فناوری، اقتصادی، زیست محیطی دارای اهمیت زیادی است بطوریکه کاربرد آن در صنایع مختلف و ساختمان سازی بر اهمیت آن افزوده است.

وی افزود: این صنعت هر روز دچار تحول می شود و فرآیندهای نوآوری گسترده در نحوه بهره برداری از آن صورت می گیرد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به میزان کم، مصرف سیمان در ایران بیان کرد: در گذشته پیش بینی می شده که مصرف سیمان در کشور با بحران مواجه شود و در این خصوص پیشنهادهایی ارائه شده بود اما اکنون چاره ای جز تنوع محصول برای افزایش تقاضا نداریم.

وی نحوه عرضه سیمان در کشور را مطلوب ندانست و گفت: در بسیاری از کشورهای اروپایی 120 محصول با پایه اولیه سیمان تولید می شود ، از ملات خشک تا انواع پلاسترهای سیمانی با ترکیبات مختلف به عنوان عایق در داخل و خارج ساختمان استفاده می شود.

وی با بیان اینکه معضل اصلی صنعت سیمان کاهش تقاضا است ، تصریح کرد: افزایش تقاضا از الزامات این صنعت است، اما عرضه کنندگان باید تولیدات و محصولات خود را متنوع کرده و بازاریابی مناسبی داشته باشند زیرا پایداری صنعت سیمان در گرو رویکرد منطقی تجاری و نگاه ملی است.

آخوندی تاکید کرد: 40 درصد تولید سیمان در کشور مازاد عرضه است و گفته می شود در افق 1404 باید به میزان 120 میلیون تن سیمان عرضه شود، یعنی افزایش 50 درصدی نسبت به میزان تولید امروز، کاملا غیر منطقی است.

به گفته وی تولید یک تن سیمان حدود هزار متر مکعب گاز مصرف می کند که برای هر متر مکعب گاز 13 دلار هزینه می شود و این درحالی است که تولیدکنندگان سیمان فقط 11 هزار تومان پرداخت می کنند و افزایش تولید سیمان با این شرایط هزینه های هنگفتی را به بار خواهد آورد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه؛ وزارت راه حمایت های متنوعی را از صنعت سیمان خواهد کرد افزود: استفاده از بتن در باند فرودگاه ها، رویه بتنی در جاده ها و سایر بخش های عمرانی در دستور کار قرار گرفته است.

وی در پایان با بیان اینکه این فراز و نشیب ها گذرا بوده و بازار این صنعت در سال آتی به تعادل خواهد رسید،  خاطرنشان کرد: همه باید از صنعت سیمان حمایت کنیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: