May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۶۰۹۵
۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
0
پول‌نیوز - در کلیات طب سنتی ایران آمده است که مزاج زمستان مانند بلغم سرد و تر، مناسب افرادی با مزاج گرم و خشک (صفراوی) است و برای پیران و افراد بلغمی‌مزاج مناسبی نیست.

استفاده از غذاهای سرد و مرطوب در فصل زمستان باعث می‌شود که بخارات آنها به‌سمت سر صعود پیدا کند و از بینی نزول پیدا کند که افزایش این بخارات در برخی از اعضا، اگر ضعیف باشند مانند دستگاه تنفس، سر، چشم و... بیماری‌هایی چون سرماخوردگی، سرفه، نزله، سینه‌درد، سردرد، بیماریهای عصبی و حتی سکته ایجاد می‌کند.

به‌علت افزایش حرارت غریزی در فصل زمستان، هضم بهتر صورت می‌گیرد؛ گوشت و خون بیشتری تولید می‌کنند, در سرما منافذ پوست بسته می‌شود و اخلاط در بدن ساکن می‌شوند، پس افراد باید ورزش سنگین انجام دهند.

افراد در فصل زمستان بیشتر از غذاهای گرمی‌بخش استفاده کنند و میوه‌های سردی‌بخش نخورند, خواب روز بیماریهای رطوبی را در این فصل افزایش می‌دهد؛ افراد در این فصل بعد از حمام در هوای آزاد قرار نگیرند, بهتر است در این فصل انجیر خیسانده مصرف شود که مانع بروز یبوست شود و شکم روان و نرم کار کند.

بهتر است در فصل زمستان از انجام فصد و حجامت خودداری کنند, از غذاهای معتدل و غلیظ مانند حلیم، آش، کله‌پاچه، آبگوشت، گوشت و ... و خوراکی‌هایی مانند گردو، فندق، پسته، پیاز، چای، لپه، نارگیل، نخود، دارچین، زیره، رازیانه، موسیر و... استفاده کنند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: