May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۶۴۵۸
۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰
0
این ماده غذایی که خواص زیادی دارد می‌تواند بیماری‌های عصبی مانند زوال عقل و آلزایمر را به تاخیر بیندازد.
مصرف قارچ از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند
پول‌نیوز - یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم قارچ که یک غذای فراسودمند یا عملگرا است سبب رشد رشته‌های عصبی در مغز و کاهش یا به تاخیر انداختن ابتلا به بیماری‌های مرتبط با سن می‌شود.

این ماده غذایی که خواص زیادی دارد می‌تواند بیماری‌های عصبی مانند زوال عقل و آلزایمر را به تاخیر بیندازد.

شیوع بیماری‌های عصبی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر در جهان رو به افزایش بوده و به 42 میلیون نفر در سراسر جهان در سال 2020 خواهد رسید.

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که قارچ‌های خوراکی و دارویی حاوی ترکیبات فعال زیستی هستند که دارای فواید عصبی و شناختی برای محافظت در برابر محرک‌های عصبی مانند التهاب بوده که با بیماری‌های عصبی در ارتباط است.

به گفته محققان این پژوهش، قارچ دارای خواصی مانند آنتی اکسیدان ، ضد تومور، ضد ویروس، ضد سرطان، ضد التهاب، ضد میکروبی و فعالیت های ضد دیابت است.

قارچ با خواص ضد التهابی که دارد می‌تواند به عنوان غذاهای فراسودمند برای سرکوب التهاب، که منجر به بسیاری از بیماریهای مزمن مرتبط با سن، از جمله بیماری‌های عصبی استفاده شود.

درمان بیماری‌های عصبی با دارو دارای بسیاری از عوارض جانبی بوده و تنها یک تاخیر کوتاه مدت در پیشرفت بیماری ایجاد می‌کند.

محققان این پژوهش به دنبال یافتن مواد غذایی دیگری نیز هستند که از سیستم عصبی محافظت می‌کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قارچ ، پول نیوز ، آلزایمر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: