پولنیوز - غوره که در عربی حصرم نامیده می شود انگور خام نارس سبز ترش است و مزاج آن سرد و خشک است. از مصلحات غوره می توان گلقند، انیسون و انجیر را نام برد.
خواص غوره از دیدگاه طب سنتی ایران* از خواص غوره می توان به مواردی چون کاهنده حرارت خون و صفرا، تکه تکه کننده بلغم حاصل در معده، موجب یبوست، مقوی جگر و بدن و رافع تشنگی و سستی اعضا اشاره کرد.
* ضماد ساییده خشک آن جهت خوشبو کردن عرق و جهت جوشش و خارش و سستی بدن نافع است.
آب انگور، در زنان باردار، برای رفع تنبلی روده ها بسیار مفید است، همچنین مصرف آب انگور در دوران شیردهی در افزایش شیر و افزایش کیفیت شیر بسیار موثر است
* اگر عدس پوست گرفته با سرکه و غوره پخته شود برای مبتلایان به آبله و بیماری های گرم سودبخش است.
* چنانچه افراد در زمان خوردن غذا بسیار معطل شوند و خوردن غذا زمان بسیاری طول بکشد هضم نامرتب می گردد،
در این حالت باید مقداری میوه از قبیل امرود و گلابی یا بعضی غذاهایی که استحاله آن سریع نیست مانند سماق و غوره میل نمایند تا قبل از آنکه غذای بعدی هم هضم شود غذاهایی که در وهله اول خورده شده، فاسد نگردد.
مضرات غوره:
* غوره مضعف معده سرد است و مولد ریاح و گاز در بدن و دلپیچه و موجب عطش در بعضی امزجه به دلیل درهم کشیدن اجزای معده.
* غوره و ترکیبات مشابه مانند انار ترش و ریباس (ریواس) کبد را به سرعت خنک می کند و در مواردی که فرد به سردی و برودت کبد مبتلا است باید از مصرف آن پرهیز شود.