May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۳۰۳۱
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۲
0
پول‌نیوز - خروپف می تواند به واسطه آلرژی ها، چاقی، ژنتیک، و حتی داروهای آرامش بخش عضله شکل بگیرد. همچنین، خروپف می تواند نشانه ای از آپنه خواب باشد.

برای برخی از مردم خروپف تنها بخشی طبیعی از زندگی محسوب می شود و شریک زندگی و اطرافیان آنها باید با آن کنار بیایند. اما اگر خروپف درمان نشود، این شرایط به ظاهر بی ضرر و البته پر سر و صدا افزایش خطر ابتلا به چندین بیماری که می توانند زندگی فرد را تهدید کنند را به همراه دارد.

خروپف می تواند موجب مرگ شما شود

خروپف می تواند به واسطه آلرژی ها، چاقی، ژنتیک، و حتی داروهای آرامش بخش عضله شکل بگیرد. همچنین، خروپف می تواند نشانه ای از آپنه خواب باشد. افراد مبتلا به آپنه خواب هنگامی که خواب هستند با توقف کوتاه مدت تنفس مواجه می شوند. اگر این شرایط به اندازه کافی نگران کننده نیست، انجمن قلب آمریکا هشدار داده است که آپنه خواب با فشار خون بالا، سکته مغزی، و نارسایی قلبی مرتبط است و مطالعات صورت گرفته می توانند این مساله را تایید کنند.

پژوهشگران دانشگاه ویسکانسین طی مطالعه ای که 18 سال به طول انجامیده است، متوجه شدند، نرخ مرگ و میر بین افرادی که به آپنه خواب شدید و درمان نشده مبتلا هستند، سه برابر بیشتر از افراد فاقد آپنه بوده است. برای شرکت کنندگانی که 30 توقف یا بیشتر در تنفس طی هر ساعت از خواب خود داشتند، خطر مرگ ناشی از موارد قلبی عروقی پنج برابر بیشتر از افرادی بوده است که پنج توقف یا کمتر داشتند.

در مطالعه ای جداگانه که توسط آکادمی پزشکی خواب آمریکا انجام شد، افرادی که به آپنه خواب انسدادی متوسط تا شدید مبتلا بودند، چهار برابر احتمال بیشتری داشت جان خود را از دست بدهند و سه برابر احتمال بیشتری داشت در نتیجه سرطان از دنیا بروند. خطر ابتلا به سرطان نیز در میان آنها دو برابر بیشتر بود و چهار برابر احتمال بیشتری داشت سکته مغزی را تجربه کنند.

از دیگر نشانه های آپنه خواب می توان به خستگی در طول روز، نفس نفس زدن یا مسدود شدن مسیر تنفس هنگام خواب، سردردهای صبحگاهی، و نیاز مکرر به دفع ادرار هنگام شب اشاره کرد. در صورت تجربه این قبیل نشانه ها با پزشک خود صحبت کنید تا ارزیابی دقیقی درباره علت خروپف شما انجام شود.
منبع: عصرایران
برچسب ها: خروپف ، پول نیوز ، خواب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: