May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۰۹۰۳
۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۹
0
سامانه صیاد، با هدف متمرکزسازی درخواست‌های دسته‌چک، امکان اعتبارسنجی صاحبان حساب و امضا، جلوگیری از اختصاص دسته‌چک به افراد فاقد صلاحیت و بدسابقه و هم‌چنین اختصاص شناسه منحصر به فرد به هر برگ چک، توسط بانک مرکزی ج.ا.ایران، راه‌اندازی گردیده است.
بانک آینده به سامانه صیاد بانک مرکزی متصل شد
پول‌نیوز - بانک آینده، از تاریخ ۱۳۹۶/۰۳/۰۳  به عنوان بانک پیشتاز به سامانه صیاد (صدور یکپارچه الکترونیکی دسته چک) بانک مرکزی ج.ا.ایران متصل شد. به این ترتیب، بانک آینده به عنوان نخستین بانک کشور، امکان خدمات صدور دسته چک را از طریق این سامانه برای مشتریان خود فراهم نموده است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، سامانه صیاد، با هدف متمرکزسازی درخواست‌های دسته‌چک، امکان اعتبارسنجی صاحبان حساب و امضا، جلوگیری از اختصاص دسته‌چک به افراد فاقد صلاحیت و بدسابقه و هم‌چنین اختصاص شناسه منحصر به فرد به هر برگ چک، توسط بانک مرکزی ج.ا.ایران، راه‌اندازی گردیده است.

این سامانه، امکان استعلام هر برگ چک با توجه به شناسه استعلام تولیدی توسط بانک مرکزی ج.ا.ایران، را برای پذیرنده چک فراهم‌ آورده که این مقوله امنیت بیشتری را در حوزه مبادلات چک ایجاد می‌نماید.

با استقرار سامانه صیاد، اندازه و فرمت برگ چک برای همه بانک‌ها یکسان شده است و ضمناً، اطلاعات هویتی صاحب چک به‌همراه شناسه استعلام در قالب یک بارکد دوبعدی روی چک درج گردیده که این موضوع، امکان سوءاستفاده‌های احتمالی را کاهش می‌دهد.

عملکرد سامانه صیاد (صدور یکپارچه الکترونیکی چک)، به ‌این صورت است که با مراجعه مشتری به شعبه، ثبت اولیه درخواست صدور دسته‌چک توسط کاربر شعبه انجام می‌پذیرد و درصورت تأیید توسط رئیس شعبه، درخواست مورد نظر به منظور استعلام، به سامانه صیاد بانک مرکزی ارسال می‌گردد. چنان‌چه، درخواست دهنده از نظر بانک مرکزی ج.ا.ایران، واجد شرایط دریافت دسته چک باشد، درخواست مذکور از سامانه صیاد به گروه صدور دسته چک به‌منظور شخصی‌سازی و چاپ چک ارسال خواهد شد.

برای اطلاع بیشتر، می‌توانید؛ به شعب بانک آینده مراجعه و یا با مرکز ارتباط آینده با شماره تلفن: ۲۷۶۶۳۲۰۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: